architect villa

Een villa interieur op maat door onze interieur architecten villa

Moderne villa’s worden vooral gekenmerkt door eenvoudige, gestroomlijnde vormen, strakke lijnen, en futuristische designs. Heb je het geluk om in zo’n prachtige villa te wonen? In dat geval wil je natuurlijk dat je interieur er net zo mooi uitziet als de buitenkant van je woning. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? De interieur architecten villa van Set interieur zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van vrijstaande villa interieurs. Samen gaan we op zoek naar een villa interieur dat niet alleen goed bij jouw persoonlijke stijl past, maar ook naadloos aansluit bij de architectonische elementen van je woning.

Een villa interieur met oog voor architectuur

Een moderne villa is prachtig om te zien – dat is natuurlijk de reden dat je er woont! Door het villa interieur op het exterieur af te stemmen, bereiken we ditzelfde effect aan de binnenkant van je woning. Dit kan bijvoorbeeld worden bewerkstelligd door de rechtlijnige vormen van de buitenkant van de villa terug te brengen in het interieur. Ook minimalistische meubels en open ruimtes passen goed bij een moderne villa.

Een maatwerk oplossing voor elke moderne villa

Bij het ontwerpen van een villa interieur kijken onze interieur architecten villa natuurlijk niet alleen naar de architectuur van de villa – ook jouw persoonlijke stijl is van groot belang. Samen gaan we om de tafel zitten en bekijken we welke interieurstijlen je wel en niet aanspreken. Ook gaan we op zoek naar kleurpaletten die goed bij je passen. Naast jouw persoonlijke stijl is ook jouw dagelijks leven van groot belang. Hoe ziet jouw dag eruit? Welke spullen en meubels gebruik je vaak? Hoeveel opbergruimte heb je nodig? Dit soort vragen vormen ons vertrekpunt bij het ontwerpen van een villa interieur. Op deze manier stemmen we ons villa interieur design volledig op jouw af.

Onze werkwijze

Onze interieur architecten moderne villa staan je bij in het gehele proces. We ontwerpen niet alleen een villa interieur voor je, maar werken dit ontwerp ook technisch uit, inclusief elektraplan. Tijdens het bouwproces komen we regelmatig langs om te controleren of alles volgens plan verloopt. Ook houden we het budget goed in de gaten. Na het voltooien van de bouwwerkzaamheden gaan we aan de slag met de eindstyling en komen we langs met een professionele fotograaf. Ons doel? De zorgen zoveel mogelijk van jouw schouders nemen!

Heb je ook een interieur architect villa nodig?

Woon je in een prachtige moderne villa, en zou je willen dat de binnenkant van je woning net zo mooi was als de buitenkant? De interieur architecten villa van Set interieur staan voor je klaar. We zijn actief door het hele land. Of je nu op zoek bent naar een interieurontwerp in Amsterdam, een interieurontwerp in Eindhoven of een interieurontwerp in Utrecht – we helpen je graag. Zie je een samenwerking wel zitten? We kijken ernaar uit om je te leren kennen! Bel ons gerust een keer op via 030 79 96 477 of stuur ons een berichtje via info@setinterieur.nl.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477