Architectenbureau project

Voor de perfecte verbouwing een architect inschakelen

Een verbouwing is een groot project waar veel tijd, geld en moeite in zit. Daarom is het cruciaal dat je voor de perfecte verbouwing een architect inschakelt. De architecten van Set interieur hebben al jaren ervaring en talloze projecten begeleid van tekentafel tot aan oplevering. Je zit bij ons goed als je voor jouw perfecte verbouwing architecten nodig hebt. De individuele benadering van onze architecten bij verbouwingen zorgt ervoor dat je je altijd 100% thuis zult voelen. We zijn goed in luisteren naar jouw verwachtingen en wensen, maar denken ook graag met je mee als je nog geen duidelijk idee hebt en graag input van ons architectenbureau voor jouw project wilt. Naast het ontwerpen van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van zwembaden of bedrijfspanden. Schakel dus ook zeker onze architect voor een zwembad of binnenhuisarchitect voor bedrijven in als je hier hulp bij nodig hebt.

Zo gaan de Set interieur architecten voor verbouwingen te werk

Veel mensen worden zenuwachting van een verbouwing, dus biedt Set interieur de mogelijkheid om jou volledig te ontzorgen. Dit houdt in dat ons architectenbureau het project ontwerpt, uitwerkt, begeleidt tijdens de bouw en voor de eindvormgeving zorgt. De eerste fase is dus het interieurontwerp. We komen dan persoonlijk bij je langs voor een kennismaking en om te kijken naar je huis en naar wat de mogelijkheden zijn. We willen weten wat jouw smaak en levensstijl is, zodat de interieurarchitect een goed beeld krijgt van jouw wensen en daar een passend ontwerp op kan maken. Op deze manier sluit ieder architect project van Set interieur perfect aan op de persoonlijke stijl en levenswijze van onze klant. De perfecte verbouwing door een architect start met een duidelijke visualisatie, dus op basis van een persoonlijk bezoek maken we gebruik van geavanceerde 3D-modellering om jouw droomhuis vorm te geven. Hier zit dan ook het lichtplan, een materiaal- en kleurplan en de prijzenlijst bij, zodat jouw vraag “wat kost een architect bij renovatie?” ook meteen wordt beantwoord!

Set interieur: hét architectenbureau voor jouw project!

De volgende stap in de perfecte verbouwing door onze architect is de technische uitwerking. We maken dan een elektraplan en technische tekeningen voor de aannemer, timmerman en de installateurs. We vragen hier ook meteen offertes voor op en koppelen dit terug aan jou. Keur je de geraamde kosten goed, dan regelen we meteen de bestellingen en maken we een planning voor de verbouwing en de bezorging van de benodigdheden. Hebben we vergunningen nodig van de gemeente, dan regelen wij ook de aanvraag. De architecten zijn voor de verbouwingen regelmatig aanwezig als een toeziend oog en om alles in goede banen te begeleiden. We overleggen veel met de uitvoerders, materiële aanbieders en andere belangrijke werkers, zodat de kwaliteit optimaal bewaakt wordt. Ook zorgen we ervoor dat alle details uitgevoerd worden zoals we dat afgesproken hebben. Als laatste komt de eindvormgeving aan de beurt. Hier zorgen we ervoor dat het meubel-, accessoire-, en kunstplan wordt uitgevoerd. Na de finishing touch laten we ook een fotograaf op bezoek komen om je interieur mooi op de foto te zetten!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477