Bezoek aan The Farm

Over verborgen schatten en buiten de lijntjes durven kleuren...
combineren
dessins
materiaalkeuze
structuren
vloerafwerking
wandafwerking
Laat je inspireren

Volg ons op socials

Materialen voor het interieur
Afgelopen week brachten we een bezoek aan The Farm in Hilversum. Zij zijn leverancier van unieke materialen voor het interieur.

Showroom met verborgen schatten
In hun showroom Material Lab vind je veel collecties van exclusieve ontwerpen, materialen en afwerkingen. Verborgen schatten, noemen ze het zelf.

 

verschillende afwerkingen, kleuren en materialen

Witte ronde wasbak met koperkleurige kraan

 

Krenten uit de pap
We zagen prachtige stoffen, houten vloeren en wandafwerkingen, grote tegels van natuursteen, mozaïeken, gekleurd glas en vele verschillende structuren en spannende dessins. Het leuke is dat ze echt de krenten uit de pap laten zien.

Ambachtelijke, authentieke producten
Veel van de producten en toepassingen worden bovendien op een ambachtelijke manier vervaardigd. Hierdoor ontstijgt de collectie het standaard assortiment en vind je er echt authentieke producten.

 

Scheidingswand van houten structuren

Brede kwasten gedoopt in verschillende verfkleuren


Eindeloos experimenteren

Voor ons als interieurontwerpers voelt het als een snoepwinkel, waar we eindeloos kunnen experimenteren en combineren met kleuren, materialen, structuren en dessins. Als je dus overweegt om eens af te wijken van de standaard en buiten de lijntjes te kleuren, kun je in het Material Lab eerst ervaren hoe dit uitpakt.

 

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

Gerelateerde berichten
Contactformulier 030 - 79 96 477