herenhuis interieur

Een herenhuis interieur op maat

Herenhuizen staan bekend om hun chique, statige uitstraling, hun royale woonruimte en hun hoge plafonds. Daar hoort een mooi interieur bij! Het ontwerpen van een interieur is echter niet eenvoudig. Welke kleuren passen goed bij elkaar? Hoe deel je een woonkamer in? En waar moet de verlichting komen? Je staat er echter niet alleen voor. De interieur architecten van SET interieur helpen je graag! Op basis van jouw input ontwerpen we een herenhuis interieur dat niet alleen goed bij de architectuur van je woning past, maar tevens aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Haal alles uit uw herenhuis

Bij het ontwerpen van de inrichting van een herenhuis kijken we naar wat uw woning speciaal maakt en gaan we op zoek naar manieren om deze elementen extra te belichten. Zo hebben veel herenhuizen bijvoorbeeld hoge plafonds – prachtig! Met een mooie hanglamp komen deze plafonds extra goed tot hun recht. Ook het gebruik van lange gordijnen is een goede manier om een hoog plafond te accentueren. Hoge plafonds zijn echter niet het enige unieke aan een herenhuis. Zo beschikken veel herenhuizen tevens over ruime, statige kamers en een grote zolder. Dat biedt ontzettend veel mogelijkheden op interieurgebied!

Jij staat centraal

Bij het ontwerpen van een herenhuis interieur kijken onze interieur architecten herenhuis natuurlijk niet alleen naar je woning – ook jouw persoonlijke stijl is belangrijk. Wat vind jij mooi? Waar zou jij graag thuiskomen? We zien vaak dat dat klanten voor de eerste kennismaking al eens hebben rondgekeken op Pinterest of Instagram voor interieur inspiratie. Is jouw Pinterest bord inmiddels behoorlijk vol? Wees niet bang om je favoriete home inspiratie afbeeldingen aan onze interieur architecten te laten zien! Zo krijgen we een goed beeld van jouw stijl.

Wij helpen u graag

Ben je je huidige interieur zat, maar weet je niet hoe je je interieur een boost kunt geven? Of ben je net naar een nieuwe woning verhuisd en is het oude interieur niet jouw smaak? Het team van SET interieur staat voor je klaar. Onze interieur architecten zetten al hun ervaring, vakkennis en creativiteit in om een passend interieurontwerp voor jou te ontwikkelen. Zie je een samenwerking met SET interieur wel zitten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 030 79 96 477 of info@setinterieur.nl. Naast een ontwerp voor een herenhuis interieur kun je bij ons ook terecht voor andere soorten interieurs – van moderne villa’s tot nieuwbouwwoningen. We helpen je graag!