Interieur bedrijven

Op zoek naar een architect om het interieur van bedrijven onder handen te nemen?

Set interieur biedt jouw architect om het interieur van bedrijven onder handen te nemen. De interieurbouw bij bedrijven is erg belangrijk, aangezien het bijdraagt aan een goede eerste indruk. Het interieur design van je bedrijf moet dus representatief zijn voor de goederen of services die je aanbiedt. Ook moet het een welkom gevoel geven, zodat klanten graag bij je terugkomen. Het interieur van bedrijven zegt veel over de sfeer, kwaliteit, netheid en huislijkheid en dus moet hier goed over nagedacht worden. Kan jouw bedrijf ook wel hulp gebruiken bij het bedenken en uitvoeren van een passend interieur design? Neem dan snel contact op met Set interieur en we denken graag met je mee!

Een bedrijfsinterieur op maat

Set interieur ontwerpt ieder bedrijfsinterieur op maat. De interieur designer starten daarom altijd met een persoonlijk bezoek en komen dus bij jouw bedrijfspand langs om te kijken. Onze binnenhuisarchitect voor bedrijven hoort graag jouw wensen en op basis van deze informatie worden de eerste schetsen gemaakt. Hier willen we graag jouw terugkoppeling op, zodat we het interieuradvies voor jouw bedrijf nog beter kunnen finetunen. We maken er ook een 3D model van, een eerste stap om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Het interieur design voor jouw bedrijf gaat bij Set interieur niet slechts om het juiste meubilair en accessoires uitkiezen, want wij denken ook na over onder andere het licht-, materiaal-, kleur- en vlekkenplan.

Een aanspreekpunt voor de (her)inrichting van jouw bedrijf

Een bedrijf runnen en tegelijkertijd het bedrijfsinterieur (ver)bouwen betekent hard werken. Daarom kun je het beste voor interieurbedrijven kiezen waarbij de interieurarchitect als coördinator en centraal aanspreekpunt dient. Zo houd je meer tijd over voor je eigen bedrijf en kun je erop vertrouwen dat het interieur design van je bedrijf in goede handen ligt. Set interieur biedt dan ook deze complete service aan, met als doel om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. We zorgen dus zelf voor de bouwplanning, de bestellingen van de benodigdheden en de contacten met de aannemers en de installateurs. Ook vragen we (indien nodig) vergunningen aan bij de gemeente, zodat jij daar ook niet meer over na hoeft te denken. We spreken met jou af hoe vaak je updates van ons wilt ontvangen over de stand van zaken. Kan jouw bedrijf ook een (her)inrichting gebruiken? Neem dan direct contact op met de kantoor architect van Set interieur om de mogelijkheden te bespreken!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477