Interieurarchitect Almere

Van droom naar werkelijkheid: dat is het werk van de binnenhuisarchitect in Almere!

De binnenhuisarchitect in Almere maakt van jouw droominterieur werkelijkheid. Set Interieur begeleidt de route van idee tot naar haalbare, concrete plannen. Het resultaat is jouw persoonlijke plek om te wonen of werken! Het werk van de interieurarchitect in Almere begint altijd met een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw woning en daarnaast vormen jouw wensen, eisen en persoonlijke smaak het uitgangspunt voor ons interieurontwerp in Almere. Deze aspecten combineert de binnenhuisarchitect in Almere integraal in een ingenieus en doordacht interieurplan. Daar kun jij vervolgens je feedback op geven, waarna we verder gaan met het concretiseren van jouw droominterieur. Dankzij onze 3D visualisatie wordt het meteen een stuk duidelijker hoe het eindresultaat eruit komt te zien!

Voel je thuis dankzij ons interieurontwerp in Almere

De sfeer en uitstraling van een ruimte wordt voor een groot deel bepaald door het interieur design. Ben jij dus ook benieuwd hoe het interieuradvies van Set Interieur de algehele look en feel van jouw huis positief kan beïnvloeden? Set Interieur helpt je daar graag bij! We zien iedere klant als een uniek individu en onze passie is om de persoonlijke en unieke kenmerken van onze klanten terug te laten komen in het interieur. Je hoeft trouwens niet meteen je hele huis onder handen te laten nemen door de binnenhuisarchitect in Almere. Set Interieur heeft namelijk bijvoorbeeld ook een architect om een zwembad te realiseren. Daarnaast zijn we niet alleen in de regio Almere, maar ook in de rest van Nederland actief. Dus als je nog op zoek bent naar een interieurarchitect in Eindhoven, Putten of Wageningen bijvoorbeeld, kun je ook zeker bij Set Interieur terecht!

Van ontwerp tot oplevering

Onze aanpak gaat veel verder dan alleen een interieuradvies in Almere geven. We gaan namelijk graag een open dialoog met jou aan en horen graag jouw feedback op onze ontwerpfase. Vind je bijvoorbeeld het vloerplan of de raamdecoratie toch niet zo mooi in ons concept interieuradvies? Dan kun je dat gerust aangeven, graag zelfs! De binnenhuisarchitect in Almere is namelijk pas tevreden als jij je 100% kan vinden in het interieur design. Daarna werken we het interieurontwerp in Almere technisch uit door een uitgebreid elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs te maken. Vervolgens vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk interieur, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding en de raambekleding. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in de kosten en als dit in je budget past, dan regelt Set Interieur de bestellingen en zorgen we ervoor dat er een concrete planning komt voor de levering en verbouwing om het interieur design in Almere werkelijkheid te laten worden. Wij werken nauw samen met onze partners in de bouw en de leveranciers van materiaal en houden jou in tussentijd op de hoogte van de voortgang. Zo wordt een verbouwing niet stressvol, maar juist een leuk avontuur waar je naar uit kijkt!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477