Interieurarchitect Alphen aan de Rijn

Wat doet een interieurarchitect in Alphen aan den Rijn?

Een interieurarchitect in Alphen aan den Rijn nodig? Set interieur helpt jou om bijvoorbeeld een landhuis interieur, herenhuis interieur of villa interieur te verwezenlijken, geheel op jouw wensen en leefgewoontes afgestemd. Het maakt daarbij niet uit of je graag een klassiek of juist een modern interieur wilt, want onze interieurarchitect in Alphen aan den Rijn zit boven op de laatste interieurtrends, maar weet tegelijkertijd ook een tijdloze inrichting neer te zetten. Daarnaast heeft Set interieur ook een architect om een zwembad of wellness ruimte aan huis te bewerkstelligen. En zoek je een kantoor architect in Alphen aan den Rijn om het interieur van bedrijven in te richten? Ook dan kun je bij Set interieur terecht. We zijn trouwens door heel Nederland werkzaam, dus ook als je bijvoorbeeld een interieurarchitect in Amsterdam, Gouda of Hilversum zoekt, is Set interieur beschikbaar!

Het start allemaal bij een interieurontwerp in Alphen aan den Rijn

Set interieur werkt met een individuele benadering en ieder project is voor ons uniek. Daarom begin de interieurarchitect in Alphen aan den Rijn met een bezoek op locatie. De interieurarchitect komt dus persoonlijk bij jou in Alphen aan den Rijn langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw levensstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen in Alphen aan den Rijn gemaakt. Hier willen we graag jouw terugkoppeling op krijgen, zodat we de designs nog verder kunnen personaliseren. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere het licht-, materiaal-, kleur- en vlekkenplan. De interieurarchitecten van Set interieur gaan perfectionistisch te werk en letten dan ook op de grote én kleine finesses. Over elk hoekje van de ruimte is nagedacht!

Van concept naar concrete bouwplannen

Het werk van de interieurarchitect in Alphen aan den Rijn houdt niet op bij concepten bedenken en uitwerken. Set interieur zet deze plannen namelijk ook om in werkelijkheid! De interieur designer draagt zorg aan de technische uitwerking van het interieurontwerp in Alphen aan den Rijn en maakt een plan voor de elektra en technische tekeningen voor de aannemer, timmerman en installateur. Vervolgens vragen we offertes aan bij alle betrokken partijen die ons kunnen helpen jouw droominterieur waar te maken. Zijn de kosten die in de offertes staan in lijn met jouw budget, dan bestelt Set interieur alles op het lijstje van benodigd materieel. We maken een realistisch draaiboek om de bezorging en verbouwing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook vraagt Set interieur vergunningen aan bij de gemeente Alphen aan den Rijn, mocht dit vereist zijn.

De interieurarchitect in Alphen aan den Rijn zorgt voor fotogeniek resultaat

Set interieur neemt de rol als coördinator en centraal aanspreekpunt in tijdens het bouw- en installatieproceswerkzaamheden. Zo ontzorgen we jou zoveel mogelijk en zien wij erop toe dat alles precies uitgevoerd wordt zoals we het bedoeld hadden. We letten op de grote én kleine finesses die correct gerealiseerd moeten worden en overleggen daarom regelmatig met de uitvoerders, materiële aanbieders en andere belangrijke werkers. Hebben de betrokken partijen vragen, dan kunnen ze bij ons terecht. De interieurarchitect in Alphen aan den Rijn ziet erop toe dat de kwaliteit, planning en het budget bewaakt blijft, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Onderwijl houden we jou natuurlijk op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in het bouwproces. Als laatste zorgt Set interieur voor de eindvormgeving. In deze fase zorgen we ervoor dat al het meubilair, de accessoires en kunstobjecten op de goede plaats worden gezet. Je interieur is dan letterlijk een plaatje, want we laten een interieurfotograaf op bezoek komen om alles op foto te vereeuwigen!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477