interieurarchitect Amstelveen

De binnenhuisarchitect in Amstelveen die ook nadenkt over de toekomst

Set Interieur is de juiste keuze als je op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies in Amstelveen. We zorgen er namelijk voor dat ons interieur design in Amstelveen naadloos aansluit op jouw droominterieur. Onze binnenhuisarchitecten in Amstelveen vinden het dan ook belangrijk om ook op de kleinste details te letten. Ons doordachte interieuradvies omvat dus niet alleen het esthetisch aspect, maar ook het functionele en technische gedeelte. Daarnaast denkt de binnenhuisarchitect in Amstelveen ook na over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur zouden kunnen beïnvloeden. Het gaat dan bijvoorbeeld over de aansluitingen, routing en het (ver)plaatsen van deuren, wanden en de verwarming. We begrijpen namelijk maar al te goed dat smaken kunnen veranderen door de jaren heen. Dankzij ons interieur ontwerp in Amstelveen blijft het in de toekomst dus ook makkelijk om je interieur met de tijd mee te laten gaan. Het interieuradvies in Amstelveen is er dus een met oog voor de toekomst!

Voel je thuis dankzij ons interieurontwerp in Amstelveen

Wil je interieuradvies in Amstelveen voor je huis, dan is het belangrijk dat je je ook echt thuis voelt. Daarom denkt de interieurarchitect in Amstelveen veel na over de routing. Routing refereert naar de manier hoe mensen door een gebouw (of in dit geval: jouw huis) heen lopen. Het interieurontwerp heeft hier een grote invloed op. Zo worden we in het algemeen veel naar lichte plekken toe getrokken. Onze intuïtie zegt namelijk dat lichte plekken veiliger aanvoelen. Je kunt dit principe ook in het interieurontwerp in Amstelveen incorporeren door met (natuurlijk) lichtinval te spelen. Dit gaat vaak samen met het lichtplan. Daarnaast is het vloerplan, de raamdecoratie en muurdecoratie ook van invloed hoe een huis aanvoelt. Ben jij nu ook benieuwd naar hoe de sfeer bij jou thuis positief kan worden beïnvloed dankzij het interieuradvies in Amstelveen? Set Interieur helpt je daar graag bij! Je hoeft trouwens niet meteen je hele huis onder handen te laten nemen door de binnenhuisarchitect in Amstelveen. Set Interieur heeft namelijk bijvoorbeeld ook een architect om een zwembad te realiseren. Daarnaast zijn we niet alleen in de regio Amstelveen, maar ook in de rest van Nederland actief. Dus als je nog op zoek bent naar een interieurarchitect in Wageningen, Tiel of Amsterdam bijvoorbeeld, kun je ook zeker bij Set Interieur terecht!

Jouw droomhuis binnen handbereik dankzij interieuradvies in Amstelveen

Onze interieurarchitecten in Amstelveen van Set Interieur hebben veel ervaring in het omzetten van conceptuele ideeën naar de praktische werkelijkheid. Wij werken resultaatgericht en zoeken de verbinding tussen interieur en architectuur. Een woonruimte of kantoor moet wat ons betreft dus minstens net zo mooi als functioneel zijn. Dankzij ons duidelijk stappenplan (inclusief budgettering) weet jij precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij houden dus zeker ook rekening met de financiële haalbaarheid van jouw wensen binnen het opgegeven budget voor het interieurontwerp in Amstelveen. Wij hebben een creatieve en open aanpak en geven (indien gewenst) ook graag alternatieve suggesties die binnen jouw wensen voor het interieur passen.

De eindstyling brengt het interieuradvies in Amstelveen samen

Het werk van de binnenhuisarchitect in Amstelveen komt samen tijdens de eindstyling. Hier zorgen we dat alle puntjes op de i worden gezet door alle meubilair, woonaccessoires en kunst op de juiste plek in huis te zetten. De interieurarchitect in Amstelveen maakt een lijstje met de spullen die gekocht moeten worden en coördineert alle bestellingen en leveringen, dus daar hoef jij ook niet meer aan te denken. Als alles af is, komen we samen met een professionele fotograaf nog een keer bij je langs om foto’s te maken van jouw prachtige huis!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477