Interieurarchitect Barneveld

Hoe gaat de interieurarchitect in Barneveld te werk?

Bij Set Interieur begint de interieurarchitect in Barneveld met een kennismakingsgesprek. We komen dus persoonlijk bij je langs om te kijken naar jouw huis in de huidige staat. Daarnaast zijn we ook erg benieuwd naar jouw wensen en eisen. Deze nemen we namelijk mee in het interieur design in Barneveld, maar ook in de rest van Nederland. Je kunt dus ook zeker bij Set Interieur terecht als je op zoek bent naar een interieur architect in Eindhoven, Soest of Wageningen. En ben je tevreden met je huidige interieur, maar zoek je specifiek naar een zwembad architect om alleen de bouw van een zwembad te realiseren? Ook dan staat de binnenhuisarchitect in Barneveld voor je klaar!

Interieurontwerp in Barneveld met technische uitwerking

Ons interieuradvies in Barneveld houdt niet op met enkel een moodboard en een 3D visualisatie presenteren. Set Interieur werkt het interieurontwerp in Barneveld namelijk ook technisch uit door een uitgebreid elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs te maken. Daarna vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk interieur, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding en de raambekleding. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in de kosten en wordt jouw vraag “wat kost een binnenhuisarchitect” ook meteen beantwoord. Als je akkoord gaat met de geschatte kosten, dan regelt Set Interieur de bestellingen en zorgen we ervoor dat er een concrete planning komt voor de levering en verbouwing.

Begeleiding bij de bouw

Ook tijdens de bouw is de interieurarchitect in Barneveld aanwezig om er zeker van te zijn dat het ontwerp precies wordt uitgevoerd zoals wij hem ontworpen hebben. We letten dan ook op dat de kleinste details correct overgenomen worden. Daarnaast overlegt de binnenhuisarchitect in Barneveld met de uitvoerders en leveranciers en maakt duidelijke afspraken over de levering van materiaal en de planning van de verbouwing. Voor veel mensen is dit een stressvolle periode, dus neemt Set Interieur deze taken op zich. Je kunt er dus 100% op vertrouwen dat het gehele proces in goede banen geleid wordt. Tussendoor houden we jou natuurlijk ook op de hoogte, zodat je weet hoe de planning er voor staat en wat je allemaal kunt verwachten.

Mooie interieurfoto’s van je eigen huis!

De laatste fase van het interieuradvies in Barneveld is de eindstyling. Hier zorgen we ervoor dat het meubilair op de juiste plek komt en dat alles wordt gestyled met woonaccessoires en kunst. De interieurarchitect in Barneveld maakt en beheert het boodschappenlijstje en coördineert alle bestellingen en leveringen, dus daar heb jij ook geen omkijken meer naar. Ook laten we een professionele fotograaf langskomen om alle puntjes op de i te zetten voor een mooie fotosessie. Je kunt aan de foto’s meteen zien dat alle details goed zijn uitgewerkt en dat jouw huis eigenlijk zo in een wooncatalogus of interieurmagazine kan!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477