Interieurarchitect Blaricum

Op zoek naar een interieurarchitect in Blaricum?

Heb je een woonruimte of werkruimte die je moet inrichten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is Set interieurarchitect in Blaricum inschakelen een goed idee! Een ruimte moet ten eerste functioneel zijn. Dit wil zeggen dat er goed moet worden nagedacht over hoe men de ruimte in gebruik neemt en waar men behoefte aan heeft. De inrichting van een ruimte zegt daarnaast veel over iemands persoonlijke smaak. Eenmaal ingericht is het niet altijd meer even makkelijk om het interieur design in Blaricum weer te veranderen. Daarom kun je het beter in één keer goed aanpakken en direct een interieurarchitect in Blaricum inschakelen.

Wat een binnenhuisarchitect in Blaricum voor jou kan betekenen

Een interieurarchitect – ook wel binnenhuisarchitect in Blaricum genoemd – denkt namelijk graag met je mee over bijvoorbeeld de indeling, functionaliteit, lichtinval, kleurgebruik en het te plaatsen meubilair. Het interieuradvies in Blaricum van Set Interieur omvat dus een compleet plan om iedere ruimte in te richten en aan alles wordt gedacht. Zo denkt de binnenhuisarchitect in Blaricum ook na over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur zouden kunnen beïnvloeden. Het gaat dan bijvoorbeeld over de aansluitingen, routing en het (ver)plaatsen van deuren, wanden en de verwarming. We zijn trouwens door het hele land actief, dus ook als je een interieur architect in Eindhoven zoekt, staat Set Interieur voor je klaar!

Lichtplan en het interieurontwerp in Blaricum

De juiste verlichting zorgt voor een positieve uitstraling in een ruimte. Een goed doordacht lichtplan helpt om dit resultaat te bereiken. Daarom komt het lichtplan ook uitgebreid aan bod in het interieurontwerp in Blaricum. In samenspraak wordt dan bijvoorbeeld bepaald wat de lichtbehoefte is en wat de functie van bepaalde lampen moet zijn. Zo is de verlichting bij het werkblad in de keuken heel anders dan de verlichting in de zithoek bij de televisie. Daarna gaan wij op zoek naar de juiste lamp: wordt het bijvoorbeeld een hanglamp, tafellamp, booglamp of toch een plafonnière?

Bij Set Interieur staan jouw wensen voorop

Voor ons is het belangrijk dat jouw wensen en leefstijl als vertrekpunt worden genomen bij het interieuradvies Blaricum. Daarom zitten we graag met jou om de tafel om te bespreken waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast is het uiteraard ook wel zo fijn als het interieuradvies in Blaricum aansluit op jouw persoonlijke smaak. Als je dus bijvoorbeeld een bepaalde interieurstijl, kleur of thema mooi vindt, dan nemen we dat zeker mee in het interieurontwerp in Blaricum. Als je bijvoorbeeld al een moodboard of een mapje op je computer met inspiratiefoto’s hebt verzameld, dan wordt het bij de interieurarchitect in Blaricum meteen duidelijker waar je naar op zoek bent. Heb je echter nog geen concreet idee wat je mooi vindt en waar je behoefte aan hebt? Ook dat is natuurlijk geen probleem bij Set Interieur! De binnenhuisarchitecten in Blaricum hebben namelijk al veel ervaring met verschillende soorten interieur, van een klassiek landhuis interieur tot aan een modern grachtenpand interieur. Aan de hand van de gesprekken met jou kunnen we dan een moodboard opstellen met onder andere lichtplannen, routing, zichtlijnen, wandafwerkingen, raamdecoratie en vloeren die bij jouw stijl en behoefte passen!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477