interieurarchitect Breukelen

Interieurontwerp in Breukelen met oog voor de toekomst

Set Interieur is de juiste keuze als je op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies in Breukelen. Onze betrokken binnenhuisarchitect in Breukelen zorgt er namelijk voor dat het interieur design naadloos aansluit met wat jij in gedachte had. De interieurarchitecten van Set Interieur vinden het dan ook belangrijk om op de kleinste details te letten. Ons doordachte interieuradvies omvat niet alleen het esthetisch aspect, maar ook het functionele en technische gedeelte. Zo denkt de binnenhuisarchitect in Breukelen tevens na over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur zouden kunnen beïnvloeden. Het gaat dan bijvoorbeeld over de aansluitingen, routing en het (ver)plaatsen van deuren, wanden en de verwarming. We begrijpen namelijk maar al te goed dat smaken kunnen veranderen. Het interieuradvies in Breukelen is er dus een met oog voor de toekomst!

Hoe gaat de binnenhuisarchitect in Breukelen te werk?

De werkwijze van de binnenhuisarchitect in Breukelen bestaat uit vier stappen: het interieurontwerp; de technische uitwerking; de bouwbegeleiding en tenslotte de eindstyling. Het werk van een interieurarchitect in Breukelen gaat dus veel verder dan alleen het interieur ontwerpen met een moodboard en 3D visualisaties. Tijdens de ontwerpfase komt de binnenhuisarchitect in Breukelen persoonlijk bij je langs. We kijken dan naar de huidige inrichting en vragen naar je leefgewoontes. Daarna gaat de interieur architect in Breukelen aan de slag met het ontwerpen van jouw droominterieur. Aan jou worden de plattegronden, aanzichten en een moodboard met sfeerfoto’s gepresenteerd. Hier willen wij graag je mening over weten en aan de hand van deze opmerkingen maken we een 3D ontwerp van het gewenste grachtenpand interieur of villa interieur bijvoorbeeld. Ook bedenken we er meteen een bijpassend lichtplan en een materiaal- en kleurplan bij.

De technische uitwerking van het interieurontwerp in Breukelen

Na de ontwerpfase komt de technische uitwerking aan bod. Hier wordt een elektraplan uitgedacht en worden er werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en de installateurs gemaakt. Aan de hand hiervan vragen we prijsopgaves aan voor het bouwkundige gedeelte, het meubilair, de verlichting en de muur- en raambekleding. Een groot gedeelte hiervan is maatwerk, dus de kosten kunnen echt per project verschillen en daarom is een kostenraming wel zo handig. Ga je akkoord met de offertes, dan kan de binnenhuisarchitect in Breukelen meteen beginnen met het bestellen van materiaal en onderdelen en de planning voor de verbouwing. We houden je uiteraard op de hoogte van de voortgang, zodat je weet waar we staan en wat je kunt verwachten!

De eindstyling brengt het interieuradvies in Breukelen samen

De binnenhuisarchitect in Breukelen eindigt met de eindstyling. Hier zorgen we dat alle puntjes op de i worden gezet door alle meubilair, woonaccessoires en kunst op de juiste plek in huis te zetten. Ook komen we samen met een professionele fotograaf bij je langs om foto’s te maken van jouw prachtige huis. Je hoeft trouwens niet je hele huis onder handen te laten nemen door de binnenhuisarchitect in Breukelen. Set Interieur heeft bijvoorbeeld een architect om een zwembad te realiseren in de tuin. Daarnaast zijn we niet alleen in de regio Breukelen, maar ook in de rest van Nederland actief. Dus als je nog op zoek bent naar een interieurarchitect in Eindhoven, Wageningen of Amsterdam bijvoorbeeld, kun je ook bij Set Interieur terecht!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477