interieurarchitect Bussum

Interieurarchitect in Bussum nodig? Set Interieur staat voor je klaar!

Ben je op zoek naar een ervaren interieurarchitect in Bussum die een persoonlijke aanpak heeft? Dan is Set Interieur de juiste keuze! Wij maken namelijk een verbinding tussen architectuur en interieur, met een nadruk op dat laatste. Ons interieuradvies omvat dus niet alleen het esthetisch aspect, maar ook het functionele en technische gedeelte. Zo denkt de binnenhuisarchitect in Bussum ook na over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur zouden kunnen beïnvloeden. Het gaat dan bijvoorbeeld over de aansluitingen, routing en het (ver)plaatsen van deuren, wanden en de verwarming.

Thuisgevoel creëren met binnenhuisarchitect Bussum

Schakel je onze binnenhuisarchitect in Bussum in om je woning in te richten? Dan is het van belang dat je je ook echt thuis gaat voelen in alle ruimtes van het huis. Daarom begint het interieuradvies in Bussum van Set Interieur met een moodboard. Hier worden niet alleen sfeerimpressies en inspiratiefoto’s verzameld, maar ook 3D ontwerpen. Dit maakt het interieuradvies in Bussum meteen visueel en duidelijk. Daarnaast hebben onze interieurarchitecten in Bussum ook al ruime ervaring met verschillende stijlen. Denk dus bijvoorbeeld aan de inrichting van een chique villa interieur of een klassiek landhuis interieur, maar wij kunnen ook een herenhuis interieur midden in de stad smaakvol inrichten.

Interieurontwerp Bussum met creatieve en persoonlijke aanpak

Set Interieur vindt een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Daarom gaan we graag met jou in gesprek over jouw wensen, leefstijl en persoonlijke smaak. Wat vind jíj́ belangrijk in een woonruimte of kantoor? Ieder project zien we als een leeg canvas waar we in samenspraak met jou een nieuw interieurontwerp in Bussum op creëren. Samen met onze creatieve mindSet en oog voor detail zorgen we ervoor dat jij je 100% kan vinden in ons interieur design advies. Tevens begeleiden en verzorgen we tot in de puntjes de uitwerking van het concept. Wij houden je constant op de hoogte tijdens het proces en op deze manier zie jij jouw droominterieur langzaam maar zeker werkelijkheid worden!

Jouw droomhuis binnen handbereik dankzij interieuradvies in Bussum

Onze interieurarchitecten in Bussum van Set Interieur hebben inmiddels veel ervaring in het omzetten van conceptuele ideeën naar praktische werkelijkheid. Wij werken dan ook graag resultaatgericht en zoeken de verbinding tussen interieur en architectuur. Een woonruimte of kantoor moet wat ons betreft dus minstens net zo mooi als functioneel zijn. Dankzij ons duidelijk stappenplan (inclusief budgettering) weet jij precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bij het bedenken van een interieurontwerp in Bussum houden we dus ook zeker rekening met de financiële haalbaarheid. Wij hebben een creatieve en open aanpak en geven (indien gewenst) graag alternatieve suggesties die binnen jouw wensen passen.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477