interieurarchitect De Bilt

Interieurarchitect in De Bilt nodig?

Gestroomlijnde keukenkastjes in frisse kleuren, badkamers met zomerse, kleurrijke tegeltjes, hippe banken… Op Instagram zie je tal van mooie meubels en interieurs langskomen. Misschien heb je zelfs wel een aantal foto’s opgeslagen! Eenzelfde effect in je eigen huis creëren is echter niet eenvoudig. Het ontwikkelen van een mooi interieur gaat namelijk een stuk verder dan het aanschaffen van mooie meubels. Het is misschien nog wel belangrijker om een intuïtieve en gezellige plattegrond te maken, looproutes in beeld te brengen en lichtplannen uit te werken. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? De interieur architecten van Set interieur ontwikkelen graag een interieurontwerp voor je.

Van industrieel tot landelijk en van villa tot herenhuis

Of je nu van vrolijke, zomerse kleuren houdt, van neutrale beige- en bruintinten, van een industriële look of juist van een Scandinavische stijl – onze interieur architecten De Bilt ontwikkelen een interieurontwerp dat bij jou past. We zorgen ervoor dat ons interieurontwerp niet alleen aansluit bij jouw interieursmaak, maar ook bij de authentieke architectonische kenmerken van jouw woning – of je nu in een nieuwbouwwoning of een villa woont. Op basis van jouw input transformeren we jouw woning tot een droomhuis.

Een interieurontwerp in De Bilt dat bij je past

Ook jouw levensstijl is een belangrijke factor bij het ontwikkelen van het interieurontwerp De Bilt. Onze interieur architecten De Bilt houden rekening met je gewoonten, je hobby’s en je sociale leven. Het resultaat? Een huis waar je je elke dag in thuis voelt. Zie je een samenwerking wel zitten? Bel ons dan gerust via 030 79 96 477 of stuur ons een berichtje via info@setinterieur.nl. Het lijkt ons leuk om kennis te maken! Je kunt overigens niet alleen bij ons terecht voor een interieurontwerp De Bilt. We helpen je bijvoorbeeld ook graag bij het ontwikkelen van een interieurontwerp in Amsterdam of een interieurontwerp in Utrecht!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477