Interieurarchitect Den Bosch

Wat een interieurarchitect in Den Bosch voor jou kan betekenen

Op zoek naar een goede interieurarchitect in Den Bosch die jou kan helpen om een woning of kantoorruimte in te richten? Set interieur is de juiste partij om jouw droominterieur te verwezenlijken. Onze bekwame binnenhuisarchitecten kunnen jou dus helpen om bijvoorbeeld een villa interieur, herenhuis interieur of landhuis interieur geheel naar jouw smaak in te richten. Set interieur is trouwens door heel Nederland werkzaam, dus ook als je bijvoorbeeld een interieurarchitect in Driebergen, Oss of Eindhoven zoekt, kun je bij ons terecht!

Hoe de interieurarchitect in Den Bosch te werk gaat

Set interieur kenmerkt zich door een individuele benadering. Daarom start ieder project met een bezoek op locatie. De interieurarchitect komt dus persoonlijk bij jou langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw levensstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen in Den Bosch gemaakt. Hier willen we graag jouw terugkoppeling op krijgen, zodat we de designs nog verder kunnen finetunen. Om het geheel visueel te maken, gebruiken we ook 3D-modellering om de tekeningen meer werkelijkheid te laten worden. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere het licht-, materiaal-, kleur- en vlekkenplan. De interieurdesigners van Set interieur zijn erg perfectionistisch en de kleinste finesses ontgaan ons zeker niet, dus over elk hoekje van de ruimte is nagedacht!

Van interieurontwerp in Den Bosch naar uitvoering

Het werk van de interieurarchitect in Den Bosch stopt niet op na het bedenken van concepten. Set interieur zet deze plannen namelijk ook om in werkelijkheid! De interieurarchitect draagt ook zorg aan de technische uitwerking. De interieurarchitect maakt een plan voor de elektra en technische tekeningen, zodat de aannemer, timmerman en installateur daar meteen mee aan de slag kan. Vervolgens vragen we offertes aan bij alle betrokken partijen die ons kunnen helpen jouw droominterieur te verwezenlijken. Passen de kosten die in de offertes staan binnen je budget, dan kunnen we gelijk aan de slag met bestellingen plaatsen en een realistisch draaiboek voor de bezorging en verbouwing maken. Indien van toepassing vraagt Set interieur ook de benodigde vergunningen aan bij de gemeente Den Bosch.

Stressvrij de verbouwing in dankzij Set interieur

Set interieur fungeert als coördinator en centraal aanspreekpunt tijdens het bouw- en installatieproceswerkzaamheden. Zo ontzorgen we jou zoveel mogelijk en zien wij erop toe dat alles precies uitgevoerd wordt zoals we het bedoeld hadden. We letten op de grote én kleine finesses die correct gerealiseerd moeten worden en overleggen daarom regelmatig met de belangrijke werkers die de verbouwing mogelijk maken, zoals de aannemers en materiële aanbieders van het materiaal. Hebben de betrokken partijen vragen, dan kunnen ze bij ons terecht. De interieurarchitect in Den Bosch ziet erop toe dat de kwaliteit, planning en het budget bewaakt blijft, zodat je niet voor verrassingen komt te staan achteraf. I We spreken ook met elkaar af hoe vaak je tussendoor updates wilt ontvangen van ons over de belangrijkste zaken en zie je jouw droominterieur stapje voor stapje werkelijkheid worden. Als laatste zorgt Set interieur voor de eindvormgeving. In deze fase zorgen we ervoor dat alle meubels, accessoires en kunstobjecten op de goede plaats worden gezet. Het interieur is nu echt fotogeniek te noemen, want we laten een interieurfotograaf op bezoek komen om alles te vereeuwigen!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477