Interieurarchitect Den Haag

Van woning tot aan kantoorruimte: De interieurarchitect in Den Haag biedt oplossingen!

Een verbouwing is een groot project waar veel tijd, geld en moeite in zit. Daarom is het cruciaal dat je voor een verbouwing een goede interieurarchitect in Den Haag inschakelt. Set interieur heeft al jaren ervaring en talloze projecten begeleid van tekentafel tot aan de oplevering. Je hebt aan onze interieurarchitect in Den Haag een goede als je van jouw droominterieur werkelijkheid wilt maken! De individuele benadering van onze interieurarchitect in Den Haag zorgt ervoor dat je je altijd 100% thuis zult voelen. We zijn goed in luisteren naar jouw wensen, maar denken ook graag met je mee als je nog geen duidelijk idee hebt en graag input van ons architectenbureau voor jouw project wilt. Naast woningen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van zwembaden aan huis of bedrijfspanden in Den Haag. Schakel dus onze zwembad of kantoor architect in als je hier hulp bij nodig hebt!

Beginnen met een interieurontwerp in Den Haag

Als je met Set interieur in zee gaat, dan kun je rekenen op een individuele benadering. Daarom start ieder project met een bezoek op locatie. De interieurarchitect komt dus persoonlijk bij jou in Den Haag langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw levensstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen in Den Haag gemaakt. Hier willen we graag jouw terugkoppeling op, zodat we de designs nog verder kunnen finetunen. Om het geheel visueel te maken, gebruiken we ook 3D-modellering. Dit maakt onze tweedimensionale tekeningen meer inzichtelijk. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere het vlekken-, kleur-, materiaal- en vloerplan en routing zorgen we ervoor dat het interieurontwerp in Den Haag één harmonieus geheel wordt. De interieurdesigners van Set interieur werken perfectionistisch en zorgen dat ieder klein detail in elk hoekje van de ruimte meegenomen wordt in het ontwerp!

Set interieur zet concepten om naar concrete bouwplannen

Het werk van de interieurarchitect in Den Haag gaat verder dan alleen concepten bedenken en uitwerken. Set interieur zet deze plannen namelijk ook om naar werkelijkheid! De interieurarchitect in Den Haag zorgt namelijk ook dat de technische uitwerking van het interieurontwerp tiptop in orde is. De interieurarchitect maakt een plan voor de elektra en technische tekeningen, zodat de aannemer, timmerman en installateur daar meteen mee aan de slag kan. Vervolgens vragen we offertes aan bij alle betrokken partijen die ons kunnen helpen jouw droominterieur waar te maken. Sluiten de offertes en jouw budget op elkaar aan, dan kunnen we echt aan de slag met bestellingen plaatsen en een realistisch draaiboek voor de verbouwing maken. Ook vraagt Set interieur vergunningen aan bij de gemeente in Den Haag, mocht dit nodig zijn.

Set interieur neemt de zorg uit handen bij een verbouwing

De interieurarchitect in Den Haag is niet alleen in deze regio werkzaam, maar in heel Nederland. Inmiddels hebben wij een groot netwerk waar aannemers, installateurs en aanbieders van materiaal deel uit maken en ons dus kunnen helpen om de verbouwingen te bewerkstelligen. Het maakt dus niet uit of je een interieurarchitect in Driebergen, Eindhoven of Den Bosch bijvoorbeeld zoekt. Set interieur maakt duidelijke afspraken en fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle betrokken partijen die samen werken aan jouw interieur We spreken ook met elkaar af hoe vaak je tussendoor op de hoogte gehouden wilt worden van de belangrijkste zaken. Je gaat dus zorgeloos een verbouwing in en binnen no time kun je genieten van een prachtig nieuw interieurontwerp in Den Haag, tot in de puntjes verzorgd door Set interieur!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477