Interieurarchitect Dordrecht

Wat doet een interieurarchitect in Dordrecht?

Een interieurarchitect in Dordrecht nodig? Dan heb je aan Set interieur een goede! Ideaal als je bijvoorbeeld aan de grachten van deze prachtige historische stad een woning hebt gekocht en daar dus een passende grachtenpand interieur bij wilt. Maar ook als je net buiten het centrum van Dordrecht een pand gekocht hebt en een landhuis architect zoekt die een klassieke en tijdloze inrichting kan verzorgen, kun je bij Set interieur terecht. En heb je nog plaats over in de tuin voor een zwembad, dan heeft Set interieur ook een architect om een zwembad of wellness ruimte in Dordrecht te bewerkstelligen. Verder hebben we ook een kantoor architect in Dordrecht om een bedrijfsruimte te ontwerpen. We zijn trouwens door heel Nederland werkzaam, dus ook als je bijvoorbeeld een interieurarchitect in Doorn, Laren of Den Bosch zoekt, kun je bij ons terecht!

Het start allemaal bij een interieurontwerp in Dordrecht

Set interieur kenmerkt zich door een individuele benadering. Daarom start ieder project met een bezoek op locatie. De interieurarchitect komt dus persoonlijk bij jou in Dordrecht langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw levensstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen in Dordrecht gemaakt. Hier willen we graag jouw terugkoppeling op krijgen, zodat we de designs nog verder kunnen personaliseren. Om het geheel visueel te maken, gebruiken we ook 3D-modellering om de tekeningen driedimensionaal te maken. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere het licht-, materiaal-, kleur- en vlekkenplan. De interieurdesigners van Set interieur zijn erg perfectionistisch vergeten geen enkel detail en over ieder hoekje van de ruimte wordt nagedacht!

Van concept naar concrete bouwplannen

Het werk van de interieurarchitect in Dordrecht houdt niet op bij concepten bedenken en uitwerken. Set interieur zet deze plannen namelijk ook om in werkelijkheid! De interieur designer draagt namelijk ook zorg aan de technische uitwerking van het interieurontwerp in Dordrecht en maakt een plan voor de elektra en technische tekeningen voor de aannemer, timmerman en installateur. Vervolgens vragen we offertes aan bij alle betrokken partijen die ons kunnen helpen jouw droominterieur waar te maken. Zijn de offertes passend in je budget, dan kunnen we echt aan de slag met bestellingen plaatsen en een realistisch draaiboek voor de verbouwing maken. Ook vraagt Set interieur vergunningen aan bij de gemeente Dordrecht, mocht dit vereist zijn.

De interieurarchitect in Dordrecht als coördinator

Set interieur neemt de rol als coördinator en centraal aanspreekpunt in tijdens het bouw- en installatieproceswerkzaamheden. Zo ontzorgen we jou zoveel mogelijk en zien wij erop toe dat alles precies uitgevoerd wordt zoals we het bedoeld hadden. We zien erop toe dat zelfs de grote én kleine finesses correct gerealiseerd worden en overleggen daarom regelmatig met de uitvoerders en materiële aanbieders die dit mogelijk maken. Hebben de betrokken partijen vragen, dan kunnen ze bij ons terecht. De interieurarchitect in Dordrecht ziet erop toe dat de kwaliteit, planning en het budget bewaakt blijft, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. We spreken ook met elkaar af hoe vaak je tussendoor op de hoogte gehouden wilt worden van de belangrijkste zaken. Als laatste zorgt Set interieur voor de eindvormgeving. In deze fase zorgen we ervoor dat al het meubilair, de accessoires en kunstobjecten op de goede plaats worden gezet. Het interieur is letterlijk fotogeniek, want we laten ook een interieurfotograaf op bezoek komen om alles op foto te vereeuwigen.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477