Interieurarchitect Ede

Interieurarchitect in Ede nodig? Set Interieur staat voor je klaar!

Set Interieur is de juiste keuze als je op zoek bent naar een ervaren interieurarchitect in Ede met een persoonlijke aanpak en oog voor de kleinste details. Wij maken bij onze interieurdesigns namelijk een verbinding tussen architectuur en interieur, met een nadruk op dat laatste. Ons interieuradvies omvat dus niet alleen het esthetisch aspect, maar ook het functionele en technische gedeelte. Samen vormen ze dus één harmonieus geheel. Zo denkt de binnenhuisarchitect in Ede ook na over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur zouden kunnen beïnvloeden. Het gaat dan bijvoorbeeld over de aansluitingen, routing en het (ver)plaatsen van deuren, wanden en de verwarming.

Thuisgevoel creëren met de binnenhuisarchitect in Ede

Schakel je de binnenhuisarchitect in Ede in om je woning in te richten? Dan is het van belang dat je je ook echt thuis gaat voelen in alle ruimtes van het huis. Daarom begint het interieuradvies in Ede met een persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou thuis. Aan de hand van dit gesprek worden niet alleen sfeerimpressies en inspiratiefoto’s verzameld, maar ook 3D ontwerpen gemaakt. Dit maakt het interieuradvies in Ede meteen visueel. Daarnaast hebben onze interieurarchitecten in Ede ook al ruime ervaring met verschillende stijlen. Denk dus bijvoorbeeld aan de inrichting van een minimalistisch villa interieur en een klassiek landhuis interieur, maar wij kunnen ook een herenhuis interieur midden in de stad geheel in jouw persoonlijke stijl inrichten.

Jouw droomhuis binnen handbereik dankzij interieuradvies in Ede

Onze interieurarchitecten in Ede van Set Interieur hebben veel ervaring in het omzetten van conceptuele ideeën naar de praktische werkelijkheid. Wij werken dan ook graag resultaatgericht en zoeken de verbinding tussen interieur en architectuur. Een woonruimte of kantoor moet wat ons betreft dus zowel mooi als functioneel zijn. Dankzij ons duidelijk stappenplan (inclusief budgettering) weet jij precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij houden dus zeker ook rekening met de financiële haalbaarheid van jouw wensen binnen het opgegeven budget voor het interieurontwerp in Ede. Wij hebben een creatieve en open aanpak en geven (indien gewenst) ook graag alternatieve suggesties die binnen jouw interieurwensen passen.

De eindstyling brengt het interieuradvies in Ede samen

De binnenhuisarchitect in Ede eindigt met de eindstyling. Hier zorgen we dat alle puntjes op de i worden gezet door alle meubilair, woonaccessoires en kunst op de juiste plek in huis te zetten. De interieurarchitect in Ede maakt een lijstje met de spullen die gekocht moeten worden en coördineert alle bestellingen en leveringen, dus daar hoef jij ook niet meer aan te denken. Als alles af is, komen we samen met een professionele fotograaf nog een keer bij je langs om foto’s te maken van jouw prachtige huis. Je hoeft trouwens niet meteen je hele huis onder handen te laten nemen door de binnenhuisarchitect van Ede. Set Interieur biedt namelijk bijvoorbeeld ook een architect om een zwembad te realiseren in de tuin. Daarnaast zijn we niet alleen in de regio Ede, maar ook in de rest van Nederland actief. Dus als je nog op zoek bent naar een interieurarchitect in Blaricum, Eindhoven of Amsterdam bijvoorbeeld, kun je ook zeker bij Set Interieur terecht!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477