Interieurarchitect Gouda

Wat een interieurarchitect in Gouda voor jou kan betekenen

Op zoek naar een interieurarchitect in Gouda die jou kan helpen om een woning of kantoorruimte in te richten? Dan is Set interieur de juiste partij om jouw droominterieur te verwezenlijken. Onze bekwame binnenhuisarchitecten kunnen jou helpen om bijvoorbeeld een grachtenpand interieur, herenhuis interieur of landhuis interieur in te richten, helemaal naar jouw wens. Daarnaast heeft Set interieur ook een architect om een zwembad of wellness ruimte aan huis te bewerkstelligen. Set interieur is trouwens door heel Nederland werkzaam, dus ook als je bijvoorbeeld een interieurarchitect in Hilversum, Haarlem of Eindhoven zoekt, kun je bij ons terecht!

Hoe de interieurarchitect in Gouda te werk gaat

Set interieur kenmerkt zich door een individuele benadering. Daarom start ieder project met een bezoek op locatie. De interieurarchitect komt dus persoonlijk bij jou langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw levensstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen in Gouda gemaakt. Hier willen we graag jouw terugkoppeling op krijgen, zodat we de designs nog verder kunnen finetunen. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere het licht-, materiaal-, kleur- en vlekkenplan. De interieurdesigners van Set interieur gaan perfectionistisch te werk door op de grote én kleine finesses te letten. Over ieder hoekje van de ruimte denken we na!

Van interieurontwerp in Gouda naar uitvoering

Het werk van de interieurarchitect in Gouda houdt niet op bij concepten bedenken. Set interieur zet deze plannen ook om in werkelijkheid! De interieurarchitect draagt namelijk ook zorg aan de technische uitwerking en maakt een plan voor de elektra en technische tekeningen voor de aannemer, timmerman en installateur. Vervolgens vragen we offertes aan bij alle betrokken partijen, zodat je ook het kostenplaatje meteen duidelijk voor je hebt. Passen de kosten die in de offertes staan binnen je budget, bestelt Set interieur het benodigde materiaal. We maken een realistische planning om de bezorging en verbouwing zo efficiënte mogelijk te laten verlopen. Indien van toepassing vraagt Set interieur ook de benodigde vergunningen aan bij de gemeente Gouda.

Stressvrij de verbouwing in dankzij Set interieur

Set interieur treedt op als coördinator in het bouwproject en is dus ook het centrale aanspreekpunt tijdens het bouw- en installatieproceswerkzaamheden. Zo ontzorgen we jou zoveel mogelijk en zien wij erop toe dat alles precies uitgevoerd wordt zoals we het bedoeld hadden. We letten op de grote én kleine finesses die correct gerealiseerd moeten worden en overleggen daarom regelmatig met de uitvoerders en materiële aanbieders. Hebben de betrokken partijen vragen, dan kunnen ze bij ons terecht. De interieurarchitect in Gouda ziet erop toe dat de kwaliteit, planning en het budget bewaakt blijft, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Onderwijl houden we jou natuurlijk op de hoogte van de voortgang in het proces en zie je jouw droominterieur stapje voor stapje werkelijkheid worden. Als laatste zorgt Set interieur voor de eindvormgeving. In deze fase zetten alle meubels, accessoires en kunstobjecten op de goede plaats. Het interieur is dan letterlijk fotogeniek, want we laten het interieurontwerp in Gouda op foto vereeuwigen door een fotograaf!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477