Interieurarchitect Haarlem

Zo helpt de interieurarchitect in Haarlem jou aan een mooi interieur

Bij Set interieur start de interieurarchitect in Haarlem met een bezoek. We komen dus persoonlijk bij je langs om te kijken naar de ruimtes die van een nieuw interieurontwerp in Haarlem moeten worden voorzien en jouw leefgewoonten. Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw wensen en eisen voor het nieuwe interieur. We komen trouwens niet alleen bij je langs als je in de omgeving van Haarlem woont, want we werken ook in de rest van Nederland. Set interieur heeft dus ook bijvoorbeeld een interieurarchitect in De Bilt, Laren of Zeist beschikbaar. Daarnaast is Set interieur ook in te zetten als je specifiek een architect voor een zwembad of een kantoor architect zoekt.

Interieurontwerp in Haarlem met technische uitwerking

Het interieurontwerp in Haarlem houdt niet op met een visionboard en een software voor 3D-rendering en architectuurvisualisatie van onze plannen. Set interieur werkt het interieurontwerp in Haarlem namelijk ook technisch uit door een plan voor de elektra en technische tekeningen voor de aannemer, timmerman en installateurs te maken. Een verbouwing bestaat uit verschillende onderdelen en we vragen voor alles een offerte aan. Wat kost een binnenhuisarchitect en past dit in mijn budget? Zijn de prijzen in de offertes in lijn met jouw budget, dan regelt de interieurarchitect in Haarlem de bestellingen en zorgen we ervoor dat er een realistisch draaiboek komt voor de bezorging de verbouwing om het interieurontwerp werkelijkheid te laten worden.

De interieurarchitect in Haarlem als centraal aanspreekpunt en coördinator

Ook tijdens het bouw- en installatieproces is de interieurarchitect in Haarlem regelmatig op locatie te vinden om te kijken of het ontwerp goed wordt uitgevoerd. We letten dan onder andere op of alle details uit het interieurontwerp in Haarlem één op één overgenomen worden. Ook overlegt de binnenhuisarchitect in Haarlem met de uitvoerders en materiële aanbieders zorgt voor overeenstemmingen met betrekking tot de bezorging van materiaal en de bouwplanning. Bij veel mensen geeft een verbouwing namelijk stress, dus neemt Set interieur deze taken op zich. Je kunt de binnenhuisarchitect in Haarlem er dus volledig op vertrouwen dat het gehele proces goed en efficiënt uitgevoerd wordt. Tussendoor houden we jou natuurlijk ook op de hoogte, zodat je weet hoe de planning ervoor staat en wat je allemaal kunt verwachten.

Bij de eindvormgeving komt alles bij elkaar

Set interieur eindigt het interieurontwerp in Haarlem met de eindvormgeving. Hier zorgen we ervoor dat alle meubelstukken, woonaccessoires en kunst op de goede plaats komt. De interieurarchitect in Haarlem maakt en coördineert alle bestellingen en afleveringen, zodat de bezorging en de installatie efficiënt op elkaar aansluiten. Als alles binnen is, zorgt de binnenhuisarchitect dat alles netjes op de goede plaats komt te staan. Ook komen we met een fotograaf langs om foto’s te nemen. Deze foto’s vormen een duidelijk bewijs dat Set interieur aan ieder klein dingetje goed nagedacht heeft!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477