Interieurarchitect Harderwijk

Wat een binnenhuisarchitect in Harderwijk voor je kan betekenen!

De binnenhuisarchitect in Harderwijk zet conceptuele ideeën over naar werkelijkheid. Set Interieur begeleidt dus de route van een droominterieur in je hoofd naar haalbare, concrete plannen. Het werk van de interieurarchitect in Harderwijk begint daarom altijd met een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek kijken we naar hoe jouw woning er op dit moment uitziet en daarnaast vormen jouw wensen, eisen en persoonlijke smaak het uitgangspunt voor ons interieurontwerp in Harderwijk. Deze aspecten neemt de binnenhuisarchitect in Harderwijk mee in het concept interieurplan. Daar kun jij vervolgens je feedback op geven, waarna we verder gaan met het concretiseren van jouw droominterieur. Dankzij onze 3D visualisatie wordt het meteen een stuk duidelijker hoe het eindresultaat eruit komt te zien!

Interieurontwerp in Harderwijk met technische uitwerking

Ons interieuradvies in Harderwijk houdt niet op met een moodboard en een 3D visualisatie van onze plannen. Set Interieur werkt het interieurontwerp in Harderwijk namelijk ook technisch uit door een uitgebreid elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs te maken. Daarna vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk interieur, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding en de raambekleding. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in de kostenraming en wordt jouw vraag “wat kost een binnenhuisarchitect” ook meteen duidelijk. Als je akkoord gaat met de geraamde kosten, dan bestelt Set Interieur het benodigde materiaal en zorgen we ervoor dat er een concrete planning komt voor de levering en verbouwing.

Begeleiding bij de bouw in Harderwijk

Ook tijdens de bouw is de interieurarchitect in Harderwijk aanwezig om er zeker van te zijn dat het ontwerp precies wordt uitgevoerd zoals wij hem ontworpen hebben. We letten dan ook op dat de kleinste details correct overgenomen worden. Daarnaast overlegt de binnenhuisarchitect in Harderwijk met de uitvoerders en leveranciers en maakt duidelijke afspraken over de levering van materiaal en de planning van de verbouwing. Wij werken nauw samen met onze partners in de bouw en de leveranciers van materiaal en houden jou in tussentijd op de hoogte van de voortgang. Zo wordt een verbouwing niet stressvol, maar juist een leuk avontuur waar je naar uit kijkt. We zijn trouwens niet alleen in de regio Harderwijk actief, maar ook in de rest van Nederland. Dus als je nog op zoek bent naar een interieurarchitect in Amsterdam, Eindhoven of Blaricum bijvoorbeeld, kun je ook zeker bij Set Interieur terecht!

Een fotowaardig eindresultaat

De laatste fase van het interieuradvies in Harderwijk is de eindstyling. Hier zorgen we ervoor dat het meubilair, woonaccessoires en kunstobjecten op de juiste plek komen. Om het mooie eindresultaat vast te leggen, komen we ook langs met een professionele fotograaf om alle puntjes op de i te zetten voor een prachtige fotosessie. Je kunt aan deze foto’s meteen zien dat alle details goed zijn uitgewerkt en dat jouw huis een prachtig plekje is geworden dat zo in een woonmagazine kan!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477