interieurarchitect Hilversum

Interieurarchitect in Hilversum nodig?

Of je nu van donkere kleuren en een industriële stijl houdt, of het liefst in een fris, licht interieur woont en Scandinavisch design mooi vindt – het leuke van een woning is dat je deze helemaal kunt inrichten zoals jij dat wilt. Het ontwerpen van een mooi interieur is echter niet eenvoudig. Hoe maak je optimaal gebruik van de ruimte? Hoe creëer je een gezellige, warme sfeer? En welke kleuren en prints passen het beste bij elkaar? Gelukkig hoef je dit niet allemaal alleen te doen. Onze interieur architecten ontwikkelen graag een persoonlijk interieurontwerp voor je. Voor een interieurontwerp in of nabij Hilversum ben je bij ons aan het juiste adres.

Een persoonlijk interieurontwerp in Hilversum

Onze interieur architecten hebben één doel: een interieur ontwerpen waarin jij je dag na dag op je plek voelt. Dit doen we door jouw persoonlijke smaak te leren kennen. Welke kleuren vind jij mooi? Welke interieurstijlen spreken je aan – en welke juist niet? We nemen ook jouw dagelijks leven mee in ons ontwerp. Hoe ziet jouw dag eruit? Wat voor activiteiten onderneem je zoal? Nodig je vaak vrienden uit? Jouw input geeft ons ontwerp persoonlijkheid en kleur.

Oog voor architectuur

Naast jouw persoonlijke smaak en leefstijl vinden we het ook belangrijk om te kijken naar jouw woning. Of het nu gaat om de inrichting van een nieuwbouwwoning, een landgoed interieur of een grachtenpand interieur – elke woning heeft iets bijzonders. Samen gaan we op zoek naar de beste manieren om deze architectonische elementen te belichten.

Van tekentafel tot eindstyling

Er wordt wel eens gedacht dat binnenhuisarchitecten enkel helpen met het aanschaffen van meubilair en het uitkiezen van verfkleuren. Dat is echter een misvatting – wij staan je het gehele proces bij. Onze experts ontwikkelen niet alleen een interieurontwerp, maar werken dit ontwerp tevens technisch uit. Ook gaan we in gesprek met de aannemer en houden we tijdens het (ver)bouwproces de plannen en het budget in de gaten. Na de bouwwerkzaamheden gaan we aan de slag met de eindstyling. Lijkt dit je wel wat? Misschien kunnen we wel iets voor elkaar betekenen. Neem gerust contact met ons op via 030 79 96 477 of info@setinterieur.nl.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477