Interieurarchitect Huizen

Set Interieur: jouw interieurarchitect in Huizen regio!

Welkom bij Set Interieur! Wij zijn een dynamisch en creatief team interieurarchitecten met veel ervaring op het gebied van interieuradvies in Huizen regio. Wij zijn dus de ideale partner als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die jou van interieuradvies in Huizen kan voorzien. Wij zien iedere klant als een uniek individu en zien ieder interieurontwerp in Huizen aan als een nieuwe en creatieve uitdaging. Als je bijvoorbeeld al een concreet idee hebt over de algemene interieurstijl, vloerplan, routing, zichtlijnen en raamdecoratie, dan nemen we dit als uitgangspunt. Heb je echter nog geen idee wat bij jou past? Ook dan helpt Set Interieur je natuurlijk graag. Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen we vaak al een concept interieurontwerp in Huizen bedenken. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je op zoek bent naar een villa interieur in een landelijke stijl.

Wat de binnenhuisarchitect in Huizen voor jou kan betekenen

Set Interieur begeleidt interieur design projecten van ontwerp tot en met oplevering en bij iedere stap staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak. Ieder project begint dan ook met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we graag meer weten over jouw wensen. Ook nemen wij de gelegenheid om dieper in te gaan over onze werkwijze interieurontwerp in Huizen. Wij vinden het belangrijk om heldere afspraken met elkaar te maken, zodat je weet waar je aan toe bent. Om de conceptuele ideeën meer visueel te maken, creëren we een moodboard met sfeerimpressiefoto’s en een 3D interieurontwerp in Huizen. Zo kan iedereen zich een betere voorstelling maken van het gewenste eindresultaat!

Voel je thuis dankzij slim kleurgebruik

Set Interieur speelt ook graag met kleur in het interieurontwerp in Huizen. Kleuren kunnen namelijk ruimtes optisch verkleinen of juist vergroten en hebben een belangrijk invloed op de ruimtelijk ervaring. Daarom nemen we een uitgebreid kleuradvies ook altijd mee in het interieurontwerp. Naast het ruimtelijk effect kan kleur ook een effect hebben op de gemoedstoestand en de gevoelstemperatuur. Bij een temperatuur van 20 graden Celsius voelt een kamer met “warme” kleuren zoals geel of oranje letterlijker warmer aan dan een kamer in een “koude” kleur zoals blauw.

Zorgvuldig en doordacht uitgewerkt interieurontwerp in Huizen

Wij zijn erg trots op al onze interieurontwerpen in Huizen. We zijn trouwens door het hele land actief, dus ook als je bijvoorbeeld een interieur architect in Utrecht of Eindhoven zoekt, staat Set Interieur voor je klaar! Wij gaan zeer zorgvuldig en doordacht te werk en denken goed na over zaken zoals materiaalgebruik, bouwtechniek en kleine details. Daarnaast verwerken we graag 3D tekeningen in ons interieuradvies in Huizen, zodat je je nóg beter een voorstelling kunt maken van het eindresultaat. Een gedetailleerde uitwerking van het interieur design zorgt er trouwens ook voor dat de aannemer goed zijn werk kan doen, omdat hij dan precies weet wat hij moet bouwen en er weinig ruimte is voor onduidelijkheid en eigen interpretatie. Ben je enthousiast geworden over onze diensten en ben je benieuwd naar de vraag “wat kost een binnenhuisarchitect”? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met Set Interieur en we helpen je graag verder!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477