Interieurarchitect Leiden

Altijd een interieur dat bij je past als je de interieurarchitect in Leiden inschakelt

Heb je een prachtig pand aan de Leidse grachten gekocht en zoek je een interieurarchitect in Leiden om jou te helpen met het ontwerpen van een herenhuis interieur? Of heb je een mooie villa buiten het centrum en wil je een architect voor een vrijstaande woning die je kan helpen om een klassiek interieurontwerp in Leiden te bewerkstelligen? Set interieur biedt jou een bekwame interieurarchitect in Leiden met een individuele benadering.

Interieurontwerp in Leiden tot in de grote én kleine finesses uitgewerkt

Ieder project start bij ons met een bezoek op locatie. De interieurarchitect komt dus persoonlijk bij jou in Leiden langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw levensstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen in Leiden gemaakt. Hier kun je je terugkoppeling op geven, zodat we de designs nog verder kunnen verfijnen. Om het geheel visueel te maken, gebruiken we ook 3D-modellering. Je kunt je dan een veel betere voorstelling maken hoe jouw interieur er straks uit komt te zien. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere de plannen op het gebied van materiaal, verlichting, kleurenpalet en vlekkenplan. We zorgen ervoor dat het interieurontwerp in Leiden één harmonieus geheel wordt en 100% aansluit op jouw persoonlijke stijl. De interieurdesigners van Set interieur zijn perfectionistisch en kijken naar de grote én kleine details, dus over elk hoekje van de ruimte is nagedacht!

Van concept naar concrete uitwerking

Het werk van de interieurarchitect in Leiden gaat verder dan alleen concepten bedenken. Set interieur zet deze plannen namelijk ook om naar werkelijkheid! De interieurarchitect in Leiden draagt namelijk ook zorg aan de technische aspecten van het interieurontwerp en maakt een plan voor de elektra in de ruimte en technische tekeningen voor de aannemer, timmerman en installateur in Leiden. Zo kunnen zij meteen aan de slag en is er geen ruimte voor onduidelijkheid. Vervolgens vragen we offertes aan bij alle betrokken partijen die ons kunnen helpen om jouw droominterieur waar te maken. Zijn de kosten in lijn met jouw budget, dan kunnen we echt aan de slag met bestellingen plaatsen en een realistisch draaiboek voor de verbouwing maken. Ook vraagt Set interieur vergunningen aan bij de gemeente in Leiden, mocht dit nodig zijn.

De laatste hand leggen aan de eindvormgeving

De interieurarchitect in Leiden zorgt voor een realistische en efficiënte bouwplanning en het bijeenbrengen en coördineren van betrouwbare partijen die jouw droominterieur werkelijkheid laten worden. De interieurarchitect in Leiden maakt duidelijke afspraken en fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle betrokken actoren, zodat het proces efficiënt en overzichtelijk blijft. We spreken ook met elkaar af hoe vaak je tussendoor updates wilt ontvangen van ons over de belangrijkste zaken. Zo hoef je je nergens meer druk om te maken en ga je zorgeloos een verbouwing in. Een prachtig nieuw interieur is het resultaat, tot in de puntjes verzorgd door Set interieur. Als laatste stap zorgt Set interieur voor de eindvormgeving. In deze fase zorgen we ervoor dat al het meubilair, de accessoires en kunstobjecten op de goede plaats worden gezet. Je mag zeker trots zijn op je nieuwe interieur, want we laten ook een interieurfotograaf op bezoek komen om het interieurontwerp in Leiden op foto te vereeuwigen!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477