Interieurarchitect Loosdrecht

Op zoek naar interieuradvies in Loosdrecht?

Set Interieur is de juiste keuze als je op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies in Loosdrecht. Waarom? Set Interieur ziet iedere klant als een uniek individu in een nieuw project. We werken dan ook nauw samen met jou om erachter te komen wat jouw wensen voor het interieur zijn. We zorgen er vervolgens voor dat ons interieur design in Loosdrecht naadloos aansluit met wat jij in gedachte had. Onze binnenhuisarchitecten in Loosdrecht vinden het dan ook belangrijk om ook op de kleinste details te letten. Ons doordachte interieuradvies omvat dus niet alleen het esthetisch aspect, maar ook het functionele en technische gedeelte. Zo denkt de binnenhuisarchitect in Loosdrecht ook na over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur zouden kunnen beïnvloeden. Het gaat dan bijvoorbeeld over de aansluitingen, routing en het (ver)plaatsen van deuren, wanden en de verwarming.

Het werk van een binnenhuisarchitect in Loosdrecht begint met een ontwerp

De werkwijze van de binnenhuisarchitect in Loosdrecht bestaat in principe uit vier stappen: het interieurontwerp; de technische uitwerking; de bouwbegeleiding en tenslotte de eindstyling. Het werk van een interieurarchitect in Loosdrecht gaat dus veel verder dan alleen het interieurdesign bedenken. Tijdens het interieurontwerp in Loosdrecht komt de binnenhuisarchitect persoonlijk bij je langs. We kijken dan naar de huidige inrichting van je huis en vragen naar je leefstijl, omdat we dit natuurlijk ook mee willen nemen in het ontwerp. Daarna gaat de interieur architect in Loosdrecht aan de slag met ontwerpen. Zo worden er plattegronden, aanzichten, ontwerpen op maat en een moodboard met sfeerimpressies gepresenteerd. Hier willen wij graag jouw mening over weten en aan de hand van deze feedback maken we het nog meer visueel door een 3D ontwerp van bijvoorbeeld een villa interieur te maken. Ook bedenken we er meteen een lichtplan en een materiaal- en kleurplan bij. Tevens geven we een indicatie van de kosten mee, zodat jouw vraag “wat kost een binnenhuisarchitect” meteen beantwoord wordt.

Interieurontwerp Loosdrecht met creatieve en persoonlijke aanpak

Set Interieur vindt een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Daarom gaan we graag met jou in gesprek over jouw wensen, leefstijl en persoonlijke smaak. Wat vind jíj́ belangrijk in een woonruimte of kantoor? Ieder project zien we als een leeg canvas waar we in samenspraak met jou een nieuw interieurontwerp in Loosdrecht op creëren. Samen met onze creatieve mindset en oog voor detail we zorgen ervoor dat jij je 100% kan vinden in ons interieur design advies. Tevens begeleiden en verzorgen we de uitwerking van het concept van A tot Z. Wij houden je constant op de hoogte tijdens het proces en op deze manier zie jij jouw droominterieur langzaam maar zeker werkelijkheid worden!

De interieurarchitect verzorgt ook begeleiding bij de bouw

Ons werk als interieurarchitect in Loosdrecht gaat dus veel verder dan alleen het design. Wij zijn tijdens de bouw en de realisatie van ons ontwerp namelijk regelmatig aanwezig op locatie. Zo weten we zeker dat het ontwerp tot in de details wordt uitgevoerd zoals we het bedoeld hebben in ons ontwerp. We werken dus nauw samen met de aannemers en leveranciers om er zeker van te zijn dat aan de planning en het budget gehouden wordt. Ook zorgen er voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo ontlast de binnenhuisarchitect in Loosdrecht jou zoveel mogelijk van alle rompslomp die bij een verbouwing komt kijken.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477