interieurarchitect Naarden

De interieurarchitect in Naarden begint met een kennismakingsgesprek

Bij Set Interieur begint de interieurarchitect in Naarden met een kennismakingsgesprek. We komen dus persoonlijk bij je langs om te kijken naar de huidige staat van jouw huis en jouw leefgewoonten. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw wensen en eisen voor het nieuwe interieur. We komen trouwens niet alleen bij je langs als je in Naarden woont, maar tikken ook de rest van Nederland aan. Je kunt dus ook zeker bij Set Interieur terecht als je op zoek bent naar een interieur architect in Amsterdam, Utrecht of Eindhoven. Daarnaast is Set Interieur ook beschikbaar als je specifiek een zwembad architect zoekt om de bouw van een zwembad te realiseren.

Interieurontwerp in Naarden met technische uitwerking

Ons interieuradvies in Naarden houdt niet op met een moodboard en een 3D visualisatie van onze plannen. Set Interieur werkt het interieurontwerp in Naarden namelijk ook technisch uit door een uitgebreid elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs te maken. Daarna vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding en de raambekleding. Zo wordt jouw vraag “wat kost een binnenhuisarchitect ook meteen beantwoord. Als je akkoord gaat met de geraamde kosten, dan regelt Set Interieur de bestellingen en zorgen we ervoor dat er een concrete planning komt voor de levering van materiaal en de verbouwing om het interieur design werkelijkheid te laten worden.

Begeleiding bij de bouw

Ook tijdens de bouw is de interieurarchitect in Naarden aanwezig om er zeker van te zijn dat het ontwerp goed wordt uitgevoerd. We letten dan ook op of alle details correct overgenomen worden. Ook overlegt de binnenhuisarchitect in Naarden met de uitvoerders en leveranciers om duidelijke afspraken te maken over de levering van materiaal en de bouwplanning. Voor veel mensen is dit een stressvolle periode, dus neemt Set Interieur deze taken op zich. Je kunt de binnenhuisarchitect in Naarden dus 100% vertrouwen dat het gehele proces in goede banen geleid wordt. Tussendoor houden we jou natuurlijk ook op de hoogte, zodat je weet hoe de planning er voor staat en wat je allemaal kunt verwachten.

Alle puntjes op de i bij de eindstyling

De laatste fase van het interieuradvies in Naarden is de eindstyling. Hier zorgen we ervoor dat het meubilair op de juiste plek komt en dat alles wordt afgestyled met woonaccessoires en kunst. De interieurarchitect in Naarden maakt en beheert het boodschappenlijstje en coördineert alle bestellingen en leveringen, dus daar hoef jij je wederom niet druk om te maken. Als alles binnen is, zorgt de binnenhuisarchitect er ook voor dat alles netjes op de juiste plek komt te staan. Ook laten we een professionele fotograaf langskomen om alle puntjes op de i te zetten en om een mooie fotoshoot te houden. Je kunt aan de foto’s meteen zien dat alle details goed zijn uitgewerkt en dat jouw huis eigenlijk zo in een catalogus of interieur magazine kan!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477