Interieurarchitect Nieuwegein

Wat een interieurarchitect in Nieuwegein voor je kan betekenen!

De binnenhuisarchitect in Nieuwegein zet conceptuele beelden in jouw hoofd om naar werkelijkheid. Set interieur zet dus de route uit van een idee in je hoofd naar haalbare, concrete plannen. Het werk van de interieurarchitect in Nieuwegein start daarom altijd met een bezoek bij jou thuis. Tijdens dit persoonlijke gesprek kijken we naar hoe jouw woning er op dit moment uitziet en daarnaast vormen jouw wensen, eisen en persoonlijke smaak het uitgangspunt voor ons interieurontwerp in Nieuwegein. Deze aspecten neemt de interieurarchitect in Nieuwegein mee in het concept interieurplan. Daar kun jij vervolgens je terugkoppeling op geven, waarna we verder gaan met het implementeren van het ontwerp. Dankzij onze software voor 3D-rendering en architectuurvisualisatie kun je het beoogde eindresultaat meteen voor je zien!

Interieurontwerp in Nieuwegein met technische uitwerking

Ons interieuradvies in Nieuwegein houdt niet op met een conceptueel plan en een 3D-rendering en architectuurvisualisatie. Set interieur werkt het interieurontwerp in Nieuwegein namelijk ook technisch uit. De interieurarchitect maakt een plan voor de elektra en technische tekeningen, zodat de aannemer, timmerman en installateur daar meteen mee aan de slag kan. Een verbouwing bestaat uit verschillende onderdelen. “Wat kost een binnenhuisarchitect?” beantwoorden we door offertes aan te vragen voor het bouwkundige deel, het maatwerk, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding, de raambekleding en de vloerbekleding. Zijn de offertes in lijn met jouw budget, dan bestelt Set interieur alles op het lijstje van benodigd materieel. We maken een realistisch draaiboek om de bezorging en verbouwing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Begeleiding bij de bouw in Nieuwegein

Ook tijdens het bouw- en installatieproces is de interieurarchitect in Nieuwegein aanwezig om erop toe te zien dat het interieurontwerp netjes wordt uitgevoerd. Grote én kleine finesses ontgaan ons niet en we zien erop toe dat alles één op één overgenomen wordt. Daarnaast overlegt de interieurarchitect in Nieuwegein met de uitvoerders en materiële aanbieders en maken we duidelijke afspraken met elkaar over de bezorging van materiaal en de planning van de verbouwing. Wij houden jou onderwijl op de hoogte van de voortgang. Zo vormt een verbouwing geen bron van stress, maar is het eigenlijk juist een leuke belevenis waar je naar uit kunt kijken. We zijn trouwens niet alleen in de regio Nieuwegein werkzaam, maar ook in de rest van Nederland. Degenen die graag een interieurarchitect in Baarn, Doorn of Zeist bijvoorbeeld willen met een persoonlijke aanpak kunnen dus zeker ook bij Set interieur terecht. Daarnaast ontwerpen onze interieurarchitecten in Nieuwegein ook zwembaden, wellness ruimtes en bedrijfspanden. Voor een kantoor architect met veel ervaring in het inrichten van bedrijfsruimtes zit je bij ons dus ook goed!

Een fotogeniek interieur als resultaat

Het interieuradvies in Nieuwegein sluit Set interieur af met de eindvormgeving. Hier zorgen we ervoor dat het meubilair, woonaccessoires en kunstobjecten op de goede plaats komen. Om het interieur te vereeuwigen, komen we ook langs met een fotograaf voor een prachtige fotosessie. De foto’s vormen het bewijs dat Set interieur graag op alle details let!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477