Interieurarchitect Oss

Hoe een interieurarchitect in Oss te werk gaat

Een interieurarchitect in Oss zoeken om jouw droominterieur werkelijkheid te laten worden? Laat Set interieur je verder helpen! Onze interieurarchitect in Oss schakel je namelijk in als je wilt dat het interieur een reflectie van jouw persoonlijke smaak is. Set interieur helpt jou dus om bijvoorbeeld een herenhuis interieur, grachtenpand interieur of landhuis interieur te verwezenlijken, geheel op jouw smaak en leefgewoontes afgestemd. Het maakt daarbij niet uit of je graag een klassiek of juist een modern interieur wilt, want onze binnenhuisarchitecten zitten boven op de laatste interieurtrends, maar weten tegelijkertijd ook een tijdloze inrichting neer te zetten. Daarnaast heeft Set interieur ook een architect om een zwembad te bewerkstelligen. En zoek je een kantoor architect in Oss om een bedrijfsruimte in te richten? Ook dan kun je bij Set interieur terecht. We zijn trouwens door heel Nederland werkzaam, dus ook als je bijvoorbeeld een interieurarchitect in Bilthoven, Zeist of Bosch en Duin zoekt, kun je bij ons aankloppen!

Interieurarchitect in Oss met een individuele benadering

Set interieur prijst zich met een individuele benadering. Daarom start ieder project met een bezoek op locatie. De interieurdesigner komt dus persoonlijk bij jou langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw levensstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen in Oss gemaakt. Hier willen we graag jouw terugkoppeling op hebben, zodat we de ontwerpen nog verder kunnen verfijnen en aan laten sluiten op jouw wensen. Om het geheel visueel te maken, gebruiken we ook 3D-modellering om de tekeningen werkelijkheid te laten worden. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere het materiaal-, kleur-, vlekken- en lichtplan en de wand- en raamdecoratie. De interieurarchitecten van Set interieur zijn erg perfectionistisch en voor ons zijn grote details net zo belangrijk als kleine finesses, dus over elk hoekje van de ruimte wordt nagedacht!

Set interieur zet concepten om naar werkelijkheid

Het werk van de interieurarchitect in Oss houdt niet op bij concepten bedenken. Set interieur zet deze plannen namelijk ook om in werkelijkheid! De interieur designer draagt namelijk ook zorg aan de technische uitwerking van het interieurontwerp in Oss en maakt een plan voor de elektra en technische tekeningen voor de aannemer, timmerman en installateur. Vervolgens vragen we offertes aan bij alle betrokken partijen die ons kunnen helpen jouw droominterieur waar te maken. Passen de kosten binnen je budget, dan kunnen we echt aan de slag met bestellingen plaatsen en een realistisch draaiboek voor de verbouwing maken. Indien van toepassing vraagt Set interieur ook de benodigde vergunningen aan bij de gemeente Oss.

Een fijne verbouwing dankzij Set interieur

Set interieur treedt op als coördinator en centraal aanspreekpunt tijdens het bouw- en installatieproceswerkzaamheden. We zien er dus op toe dat alles precies uitgevoerd wordt zoals we het bedoeld hadden. We letten op de grote én kleine finesses die correct gerealiseerd moeten worden en overleggen daarom regelmatig met de uitvoerders en materiële aanbieders. Hebben de betrokken partijen vragen, dan kunnen ze bij ons terecht. Zo ontzorgen we jou zoveel mogelijk. De interieurarchitect in Oss ziet erop toe dat de kwaliteit, planning en het budget bewaakt blijft, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. We spreken ook met elkaar af hoe vaak je tussendoor op de hoogte gehouden wilt worden van de belangrijkste zaken. Als laatste zorgt Set interieur voor de eindvormgeving. In deze fase zorgen leggen we de laatste hand aan het interieur en regelen we dat alle meubels, accessoires en kunstobjecten op de goede plaats worden geplaatst!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477