Interieurarchitect Purmerend

Interieurarchitect in Purmerend inschakelen? Een top idee!

Een interieurarchitect in Purmerend inschakelen om jouw droominterieur werkelijkheid te laten worden? Goed idee! De interieurarchitect in Purmerend zorgt er namelijk voor dat het interieur een reflectie van jouw persoonlijke smaak wordt. Set interieur helpt jou dus om bijvoorbeeld een grachtenpand interieur, herenhuis interieur of villa interieur te verwezenlijken, geheel op jouw wensen en leefgewoontes afgestemd. Het maakt daarbij niet uit of je graag een klassiek of juist een modern interieur wilt, want onze interieurarchitect in Purmerend zit boven op de laatste interieurtrends, maar weet tegelijkertijd ook een tijdloze inrichting neer te zetten. Daarnaast heeft Set interieur ook een zwembad architect als je altijd al van een eigen zwembad hebt gedroomd. En zoek je een kantoor architect in Purmerend om het interieur van bedrijven in te richten? Ook dan kun je bij Set interieur terecht. We zijn trouwens door heel Nederland werkzaam, dus ook als je bijvoorbeeld een interieurarchitect in Utrecht, Amsterdam of Eindhoven zoekt, is Set interieur beschikbaar!

Interieurontwerp in Purmerend, tot in details uitgewerkt

Ieder project met de interieurarchitect in Purmerend start met een bezoek op locatie. De interieurarchitect komt dus persoonlijk bij jou in Purmerend langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw woonstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen in Purmerend gemaakt. Hier kun je je terugkoppeling op geven, zodat we de designs nog verder kunnen finetunen en aanpassen op jouw wensen. Om het geheel visueel te maken, gebruiken we ook 3D-modellering. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere het licht-, materiaal-, kleur-, vlekken- en vloerplan en zorgen we ervoor dat het interieurontwerp in Purmerend één harmonieus geheel wordt en helemaal aansluit op jouw persoonlijke stijl. De interieurarchitecten van Set interieur zijn perfectionistisch en letten op de grote én kleine finesses, dus over elk hoekje van de ruimte is nagedacht

De interieurarchitect in Purmerend zet concepten om naar concrete plannen

Het werk van de interieurarchitect in Purmerend omvat méér dan alleen concepten bedenken. Set interieur zet deze plannen namelijk ook om naar werkelijkheid! De interieurarchitect in Purmerend draagt namelijk ook zorg aan de technische aspecten van het interieurontwerp. De interieurarchitect maakt een plan voor de elektra en technische tekeningen, zodat de aannemer, timmerman en installateur daar meteen mee aan de slag kan. Vervolgens vragen we offertes aan bij alle betrokken partijen die ons kunnen helpen jouw droomhuis of -kantoor waar te maken. Zijn de geraamde kosten in lijn met het afgesproken budget? Dan maken we een realistisch draaiboek om de bezorging en verbouwing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook vraagt Set interieur vergunningen aan bij de gemeente in Purmerend, mocht dit nodig zijn.

Een verbouwing zonder stress dankzij Set interieur

Set interieur treedt op als coördinator en centraal aanspreekpunt tijdens de uitvoering van het interieurontwerp in Purmerend. We zien er dus op toe dat alles precies uitgevoerd wordt zoals we het bedoeld hadden. We letten op de grote én kleine finesses die correct gerealiseerd moeten worden en overleggen daarom regelmatig met de uitvoerders en materiële aanbieders. Hebben de betrokken partijen vragen, dan kunnen ze bij ons terecht. Zo ontzorgen we jou zoveel mogelijk. De interieurarchitect in Purmerend ziet erop toe dat de kwaliteit, planning en het budget bewaakt blijft, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Onderwijl geven we jou natuurlijk updates van de voortgang. Als laatste zorgt Set interieur voor de eindvormgeving. In deze fase leggen we de laatste hand aan het interieur en zorgen we ervoor dat alle accessoires en kunst op de goede plaats in huis neergezet worden!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477