Interieurarchitect Putten

Hoe gaat de interieurarchitect in Putten te werk?

Bij Set Interieur is betrokkenheid en een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Daarom begint de interieurarchitect in Putten altijd met een kennismakingsgesprek. We komen dus persoonlijk bij je langs om te kijken naar jouw huis. Daarnaast zijn we ook erg benieuwd naar jouw wensen en eisen voor het interieur. Deze nemen we mee in het interieur design in Putten. En woon je niet in Putten, maar elders in Nederland? Ook dan kun je zeker bij Set Interieur terecht. Neem dus contact met ons op als je op zoek bent naar een interieur architect in Amsterdam, Barneveld of Wageningen bijvoorbeeld. En ben je tevreden met je huidige interieur, maar zoek je specifiek naar een zwembad architect om alleen de bouw van een zwembad te realiseren? Ook dan staat de binnenhuisarchitect van Set Interieur voor je klaar!

Interieurontwerp in Putten met technische uitwerking

Na het presenteren van een moodboard en de 3D visualisatie van onze plannen werkt de binnenhuisarchitect in het interieurontwerp in Putten technisch uit. Set Interieur verzorgt dus een uitgebreid elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs. Daarna vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk interieur, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding, vloer en de raambekleding. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in het kostenplaatje. Als je akkoord gaat met de geraamde kosten, dan regelt Set Interieur de bestellingen en zorgen we ervoor dat er een concrete planning komt voor de levering en verbouwing om het interieur design in Putten werkelijkheid te laten worden!

Geen stress, maar juist een leuk avontuur!

Ook tijdens de bouw is de interieurarchitect in Putten aanwezig om er zeker van te zijn dat het ontwerp precies wordt uitgevoerd zoals wij hem ontworpen hebben. We letten dan ook op dat de kleinste details correct overgenomen worden. Daarnaast overlegt de binnenhuisarchitect in Putten met de uitvoerders en leveranciers en maakt duidelijke afspraken over de levering van materiaal en de planning van de verbouwing. Wij werken nauw samen met onze partners in de bouw en de leveranciers van materiaal en houden jou in tussentijd op de hoogte van de voortgang. Langzaam maar zeker zie je jouw droomhuis stukje bij beetje steeds concreter worden. Zo wordt een verbouwing niet stressvol, maar juist een leuk avontuur. Het eindresultaat mag er dan ook wezen en daarom laten we ook een fotograaf langskomen die samen met ons alle puntjes op de i zet. De interieurarchitect in Putten maakt een lijstje met de laatste spullen die gekocht moeten worden en coördineert alle bestellingen en leveringen, dus daar hoef jij je helemaal niet druk over te maken. In deze eindstyling-fase zorgen we dat alle meubilair, woonaccessoires en kunst op de juiste plek worden gezet.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477