Interieurarchitect Scherpenzeel

Wat de interieurarchitect in Scherpenzeel voor je kan doen!

Bij Set Interieur begint de interieurarchitect in Scherpenzeel met een kennismakingsgesprek. We komen dus persoonlijk bij je langs om te kijken naar jouw huis en vragen naar je leefstijl. Daarnaast zijn we ook erg benieuwd naar jouw wensen en eisen voor jouw toekomstige interieur in Scherpenzeel. We gaan na het kennismakingsgesprek meteen aan de slag om de tekentafel en maken daarnaast ook een moodboard en 3D visualisaties van jouw droomhuis. We zijn trouwens niet alleen in Scherpenzeel actief, maar ook in de rest van Nederland. Je kunt dus ook zeker bij Set Interieur terecht als je op zoek bent naar een interieur architect in Utrecht, Amstelveen of Ede. En ben je tevreden met je huidige interieur, maar zoek je specifiek naar een zwembad architect om de bouw van een zwembad te realiseren? Ook dan staat de binnenhuisarchitect in Scherpenzeel voor je klaar!

Interieurontwerp in Scherpenzeel met doordachte technische uitwerking

Ons interieuradvies in Scherpenzeel houdt niet op met een moodboard en een 3D visualisatie. Set Interieur werkt het interieurontwerp in Scherpenzeel namelijk ook technisch uit door een uitgebreid elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs te maken. Daarna vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding en de raambekleding. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in de kosten en wordt jouw vraag “wat kost een binnenhuisarchitect” ook meteen beantwoord. Als je akkoord gaat met het kostenplaatje, dan regelt Set Interieur de bestellingen en zorgen we ervoor dat er een concrete planning komt voor de levering en verbouwing om het interieur design werkelijkheid te laten worden.

Binnenhuisarchitect in Scherpenzeel zorgt ook voor begeleiding bij de bouw

Ook tijdens de bouw is de interieurarchitect in Scherpenzeel aanwezig om er zeker van te zijn dat het ontwerp precies wordt uitgevoerd zoals wij hem ontworpen hebben. We letten dan ook op dat de kleinste details correct overgenomen worden. Daarnaast overlegt de binnenhuisarchitect in Scherpenzeel met de uitvoerders en leveranciers en maakt duidelijke afspraken over de levering van materiaal en de planning van de verbouwing. Voor veel mensen is dit een stressvolle periode, dus neemt Set Interieur deze taken op zich. Je kunt er dus zeker op vertrouwen dat het gehele proces in goede banen geleid wordt. Tussendoor houden we jou ook op de hoogte, zodat je weet hoe de planning er voor staat en wat je allemaal kunt verwachten.

Mooie interieurfoto’s van je eigen huis!

De laatste fase van het interieuradvies in Scherpenzeel is de eindstyling. Hier zorgen we ervoor dat het meubilair, woonaccessoires en kunstobjecten op de juiste plek komen en dat alles naar jouw wens gestyled wordt. De interieurarchitect in Scherpenzeel maakt en beheert het boodschappenlijstje en coördineert alle bestellingen en leveringen, zoals je gewend bent van onze service. Ook laten we een professionele fotograaf langskomen om alle puntjes op de i te zetten voor een mooie fotosessie. Je kunt aan deze foto’s meteen zien dat alle details goed zijn uitgewerkt en dat jouw huis eigenlijk zo in een interieurcatalogus of woonmagazine gepubliceerd kan worden!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477