Interieurarchitect Soest

Op zoek naar een interieurarchitect in Soest?

Heb je een woonruimte of werkruimte die je moet inrichten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is Set interieurarchitect in Soest inschakelen de juiste keuze! Wij denken namelijk graag met je mee over het interieur design in Soest. Een ruimte moet ten eerste functioneel zijn. Dit wil zeggen dat er goed moet worden nagedacht over hoe men de ruimte in gebruik neemt en waar men behoefte aan heeft. De inrichting van een ruimte zegt daarnaast veel over iemands persoonlijke smaak. Eenmaal ingericht wil je nog lang kunnen genieten van het nieuwe interieur design in Soest. Een goed doordacht interieuradvies is dan de basis. Je kunt het beter in één keer goed aanpakken en meteen een interieurarchitect in Soest inschakelen!

Hoe gaat de binnenhuisarchitect in Soest te werk?

De werkwijze van de binnenhuisarchitect in Soest bestaat uit vier stappen: het interieurontwerp; de technische uitwerking; de bouwbegeleiding en tenslotte de eindstyling. Het werk van een interieurarchitect in Soest gaat dus veel verder dan alleen het interieur design. In de beginfase van het interieurontwerp in Soest komt de binnenhuisarchitect persoonlijk bij je langs. Er wordt dan gekeken naar de huidige inrichting en gevraagd naar je leefgewoontes, omdat je je natuurlijk ook thuis wilt voelen na de interieurmetamorfose. Daarna gaat de interieur architect in Soest aan de slag met het design. Zo worden er plattegronden, aanzichten en een moodboard met sfeerfoto’s gepresenteerd. Hier willen wij graag jouw mening over weten en aan de hand van deze opmerkingen maken we een 3D ontwerp van het gewenste herenhuis interieur bijvoorbeeld. Ook bedenken we er een bijpassend lichtplan en een materiaal- en kleurplan bij.

De technische uitwerking van het interieurontwerp in Soest

Na de ontwerpfase komt de technische uitwerking aan bod. Hier wordt een elektraplan uitgedacht en daarnaast worden er werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en de monteurs gemaakt. Aan de hand hiervan vragen we offertes aan voor het bouwkundige gedeelte, het meubilair, de verlichting en de muur- en raambekleding. Een groot gedeelte hiervan is maatwerk, dus de kosten kunnen echt per project verschillen. Ga je akkoord met de geraamde kosten, dan kan de binnenhuisarchitect van Soest meteen beginnen met het bestellen van het materiaal en de onderdelen en de planning voor de verbouwing maken. Aangezien dit voor veel mensen een stressvolle periode zal zijn, is het doel van Set Interieur om alles jou zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wel houden we je uiteraard op de hoogte van de voortgang, zodat je weet waar we staan en wat je zoal kunt verwachten!

Alles komt bij elkaar bij de eindstyling

De binnenhuisarchitect in Soest eindigt met de eindstyling. Hier zorgen we dat alle puntjes op de i worden gezet door alle meubilair, woonaccessoires en kunst op de juiste plek te zetten. De interieurarchitect in Soest maakt een lijstje met de spullen die gekocht moeten worden en coördineert alle bestellingen en leveringen, dus daar hoef jij je wederom niet druk over te maken. Ook komen we samen met een professionele fotograaf langs om alles mooi op de foto zetten. Jouw huis kan dan in principe zo in een interieurmagazine!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477