Interieurarchitect Tiel

Op zoek naar interieurarchitect in Tiel die met je mee denkt over je droomhuis?

Set Interieur is de ideale partner als je op zoek bent naar een interieurarchitect in Tiel die met je mee denkt over het realiseren van je droomhuis. We beginnen ons werk altijd met een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Jouw wensen, eisen en persoonlijke smaak vormen samen het uitgangspunt in dit gesprek. Deze aspecten combineert de binnenhuisarchitect in Tiel integraal in een ingenieus en doordacht interieurontwerp. Hier willen we jouw mening over weten, waarna we verder aan de slag gaan met het concretiseren van jouw droominterieur. Dankzij onze 3D visualisatie wordt het meteen een stuk duidelijker hoe het eindresultaat eruit komt te zien!

Interieurontwerp in Tiel met doordachte technische uitwerking

Na de 3D visualisatie gaat het interieuradvies in Tiel over naar een uitgebreid elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs. Daarna vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk deel, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding en de raambekleding. Als je akkoord gaat met het kostenplaatje, dan regelt Set Interieur de bestellingen en zorgen we ervoor dat er een concrete planning komt voor de levering en verbouwing om het interieur design in Tiel werkelijkheid te laten worden. Naast regio Tiel zijn we trouwens ook in andere delen van het land actief. Als je dus bijvoorbeeld een landhuis architect in Loosdrecht zoekt of een grachtenpand interieur in Amsterdam wilt, dan kun je ook zeker bij Set Interieur terecht!

Voel je thuis met het interieurontwerp in Tiel

Het is voor ons erg belangrijk dat je je ook echt thuis voelt in je eigen huis. Daarom denkt de interieurarchitect van Tiel goed na over de routing. Routing refereert naar de manier waarop mensen door een gebouw (of in dit geval: jouw huis) heen lopen. Het interieur design in Tiel heeft hier een grote invloed op. Zo worden we in het algemeen veel naar lichte plekken toe getrokken. Onze intuïtie zegt namelijk dat lichte plekken veiliger aanvoelen. Wij kunnen dit principe ook in het interieurontwerp van Tiel verwerken door met (natuurlijk) lichtinval te spelen. Dit gaat vaak samen met het lichtplan. Daarnaast is het vloerplan, raamdecoratie en muurdecoratie ook van invloed hoe een huis aanvoelt. Ben jij nu ook benieuwd naar hoe de sfeer bij jou thuis positief kan worden beïnvloed dankzij het interieuradvies in Tiel? Set Interieur helpt je daar graag bij! Je hoeft trouwens niet meteen je hele huis onder handen te laten nemen door de binnenhuisarchitect in Tiel. Set Interieur heeft namelijk bijvoorbeeld ook een architect om een zwembad te realiseren!

Alles komt bij elkaar bij de eindstyling

Als laatste zet de binnenhuisarchitect in Tiel de puntjes op de i met de eindstyling. In deze fase zorgen we dat alle meubilair, woonaccessoires en kunst op de juiste plek worden gezet. De interieurarchitect in Tiel maakt een lijstje met de spullen die gekocht moeten worden en coördineert alle bestellingen en leveringen, dus daar hoef jij je helemaal niet druk over te maken. Ook komen we samen met een professionele fotograaf langs om alles mooi op de foto zetten. Jouw huis kan dan in principe zo in een interieurmagazine!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477