Interieurarchitect Veenendaal

Laat jouw droomhuis realiseren door interieurarchitect in Veenendaal

Heb jij een droomhuis in gedachte, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren ervan? Dan staat Set Interieur voor je klaar om je te helpen van ontwerp aan de tekentafel tot aan eindstyling inclusief fotoshoot! Als je dus op zoek bent naar een interieurarchitect in Veenendaal met oog voor detail, dan zit je bij ons goed. We zijn trouwens niet alleen in Veenendaal, maar ook in de rest van het land actief. Dus ook als je een interieur architect in Amsterdam of Utrecht zoekt, is Set Interieur de juiste partner voor het realiseren van jouw droominterieur! Ook hoef je natuurlijk niet meteen je hele huis door ons onder handen laten nemen, want ook als je alleen je (thuiswerk) kantoor of een zwembad wilt realiseren, kun je onze binnenhuisarchitect of architect zwembad inschakelen.

Persoonlijke aanpak centraal bij binnenhuisarchitect in Veenendaal

De persoonlijke aanpak van de binnenhuisarchitect in Veenendaal zorgt ervoor dat jouw huis er niet alleen mooi uitzet, maar ook zeker erg functioneel is. In ons interieuradvies in Veenendaal denken we namelijk ook na over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur zouden kunnen beïnvloeden. Het gaat dan bijvoorbeeld over de aansluitingen, routing en het (ver)plaatsen van deuren, wanden en de verwarming. We weten namelijk als geen ander dat je interieurstijl in de loop der tijd kan veranderen en dan is het natuurlijk wel zo fijn als je huis daar ook makkelijk in mee kan. Door onze jarenlange ervaring in interieur design in Veenendaal kunnen we je van goed advies voorzien en rekening houden met zaken waar onze klanten misschien niet zo snel aan zouden denken.

Creativiteit en originaliteit centraal bij interieurontwerp in Veenendaal

Onze interieurarchitecten in Veenendaal van Set Interieur hebben veel ervaring in het omzetten van conceptuele ideeën naar de praktische werkelijkheid. Wij zien iedere klant als uniek individu en zijn trots op onze originaliteit bij ieder interieurontwerp. Daarbij zijn we ook altijd creatief binnen het opgegeven budget om jouw droomhuis te realiseren. Wij houden dus zeker ook rekening met de financiële haalbaarheid van jouw wensen bij het realiseren van jouw interieurontwerp in Veenendaal.

Begeleiding bouw ook onderdeel van interieurontwerp in Veenendaal

Ook tijdens de bouw is de binnenhuisarchitect in Veenendaal aanwezig om er zeker van te zijn dat de overgang van ontwerp naar werkelijkheid precies zo verloopt zoals wij het in gedachten hebben. We letten dan ook op dat de kleinste details correct overgenomen worden. Daarnaast overlegt de interieurarchitect in Veenendaal met de aannemer, installateurs en leveranciers en maakt duidelijke afspraken over onder andere de levering van materiaal en de planning. Veel mensen vinden dit gedeelte van een interieur make-over niet leuk en erg stressvol, dus neemt Set Interieur deze taken op zich. Je kunt er dus echt op vertrouwen dat het gehele proces in goede banen geleid wordt door ons. Tussendoor houden we jou op de hoogte van de voortgang, zodat je weet hoe de planning er voor staat en wat je allemaal kunt verwachten.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477