Interieurarchitect Wageningen

Interieurontwerp in Wageningen met oog voor de toekomst

Set Interieur is de juiste keuze als je op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies in Wageningen. We zorgen er namelijk voor dat ons interieur design in Wageningen naadloos aansluit met wat jij in gedachte had. Onze binnenhuisarchitecten in Wageningen vinden het dan ook belangrijk om ook op de kleinste details te letten. Ons doordachte interieuradvies omvat dus niet alleen het esthetisch aspect, maar ook het functionele en technische gedeelte. Zo denkt de binnenhuisarchitect in Wageningen ook na over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur zouden kunnen beïnvloeden. Het gaat dan bijvoorbeeld over de aansluitingen, routing en het (ver)plaatsen van deuren, wanden en verwarming. We begrijpen namelijk maar al te goed dat smaken kunnen veranderen. Het interieuradvies in Wageningen is er dus een met oog voor de toekomst!

Hoe gaat de binnenhuisarchitect in Wageningen te werk?

De werkwijze van de binnenhuisarchitect in Wageningen bestaat uit vier stappen: het interieurontwerp; de technische uitwerking; de bouwbegeleiding en tenslotte de eindstyling. Het werk van een interieurarchitect in Wageningen gaat dus veel verder dan alleen het interieur design. Tijdens de eerste fase in het interieurontwerp in Wageningen komt de binnenhuisarchitect persoonlijk bij je langs. We kijken dan naar de huidige inrichting en vragen naar je leefgewoontes. Daarna gaat de interieur architect in Wageningen aan de slag met het ontwerpen van jouw droominterieur. Aan jou worden dan de plattegronden, aanzichten en de moodboard met sfeerfoto’s gepresenteerd. Hier willen wij graag je mening over weten en aan de hand van deze opmerkingen maken we een 3D ontwerp van het gewenste grachtenpand interieur bijvoorbeeld. Ook bedenken we er meteen een bijpassend lichtplan en een materiaal- en kleurplan bij.

De technische uitwerking van het interieurontwerp in Wageningen

Na de ontwerpfase komt de technische uitwerking aan bod. Hier wordt een elektraplan uitgedacht en worden er werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en de installateurs gemaakt. Aan de hand hiervan vragen we prijsopgaves aan voor het bouwkundige gedeelte, het meubilair, de verlichting en de muur- en raambekleding. Een groot gedeelte hiervan is maatwerk, dus de kosten kunnen echt per project verschillen. Ga je akkoord met de geraamde kosten, dan kan de binnenhuisarchitect van Wageningen meteen beginnen met het bestellen van het materiaal en de onderdelen en de planning voor de verbouwing. Aangezien dit voor veel mensen een stressvolle periode zal zijn, is het doel van Set Interieur om alles jou zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wel houden we je uiteraard op de hoogte van de voortgang, zodat je weet waar we staan en wat je zoal kunt verwachten!

De eindstyling brengt het interieuradvies in Wageningen samen

De binnenhuisarchitect in Wageningen eindigt met de eindstyling. Hier zorgen we dat alle puntjes op de i worden gezet door alle meubilair, woonaccessoires en kunst op de juiste plek in huis te zetten. De interieurarchitect in Wageningen maakt een lijstje met de allerlaatste spullen die gekocht moeten worden en coördineert de bestellingen en leveringen, dus daar hoef jij ook niet meer aan te denken. We komen samen met een professionele fotograaf bij je langs om foto’s te maken van jouw prachtige huis. Je hoeft trouwens niet je hele huis onder handen te laten nemen door de binnenhuisarchitect in Wageningen. Set Interieur heeft bijvoorbeeld ook een architect om een zwembad te realiseren in de tuin. Daarnaast zijn we niet alleen in de regio Wageningen, maar ook in de rest van Nederland actief. Dus als je nog op zoek bent naar een interieurarchitect in Breukelen, Eindhoven of Amsterdam bijvoorbeeld, kun je ook zeker bij Set Interieur terecht!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477