Interieurarchitect Woudenberg

Set Interieur: jouw interieurarchitect in Woudenberg!

Welkom bij Set Interieur! Wij zijn een dynamisch en creatief team interieurarchitecten met veel ervaring op het gebied van interieuradvies in Woudenberg en de rest van Nederland. Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen we vaak al een concept interieurontwerp in Woudenberg bedenken. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je op zoek bent naar een grachtenpand interieur of een landhuis interieur, maar eigenlijk zijn we van alle interieurstijlen wel thuis. We zien iedere klant namelijk als een uniek individu aan wie we passend interieuradvies in Woudenberg kunnen geven!

Hoe de binnenhuisarchitect in Woudenberg te werk gaat

De binnenhuisarchitect in Woudenberg helpt je binnen vier stappen aan een mooi interieur. De eerste stap is het interieurontwerp, gevolgd door de technische uitwerking, de bouwbegeleiding en tenslotte de eindstyling. Het werk van een interieurarchitect in Woudenberg gaat dus veel verder dan alleen het design. We beginnen het interieurontwerp in Woudenberg met een persoonlijk bezoek bij jou thuis. We kijken dan naar de huidige inrichting van je huis en vragen naar je leefstijl. Daarna gaat de interieur architect in Woudenberg aan de slag met ontwerpen. Zo worden er plattegronden, aanzichten en een moodboard met sfeerimpressies gepresenteerd. Hier willen wij graag jouw mening over weten en aan de hand van de feedback maken we het nog meer visueel door een 3D ontwerp te creëren. Ook presenteren we een lichtplan en een materiaal- en kleurplan dat geheel aansluit op jouw wensen. Uiteraard wordt tevens jouw vraag “wat kost een binnenhuisarchitect” beantwoord door onze indicatie van de kosten.

Interieurarchitect in Woudenberg helpt je thuis te voelen

De interieur architect in Woudenberg helpt je thuis te voelen in je eigen huis. Dit doet Set Interieur door onder meer te kijken naar de juiste wandafwerking, vloerkeuze, lichtplan en routing. Aan de hand van het kennismakingsgesprek krijgt de binnenhuisarchitect een beter idee waar je naar op zoek bent en wat jij belangrijk vindt in huis. De meeste mensen vinden veel natuurlijk licht in huis bijvoorbeeld erg belangrijk. Om die lichte sfeer in huis vast te houden, kun je een lichtkleurige vloer, lichte gordijnen en lichte meubels toevoegen. Daarnaast kan de interieurarchitect in Woudenberg het juiste lichtplan ontwerpen voor donkerdere kamers met bijvoorbeeld kleine raampartijen. Middels het eerdergenoemde 3D ontwerp krijg je een beter beeld van hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien!

De technische uitwerking van het interieurontwerp in Woudenberg

Na de ontwerpfase komt de technische uitwerking aan bod. Hier wordt een elektraplan uitgedacht en worden er werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en de monteurs gemaakt. Aan de hand hiervan vragen we offertes aan voor het bouwkundige gedeelte, het meubilair, de verlichting en de muur- en raambekleding. Een groot gedeelte hiervan is maatwerk, dus de kosten kunnen echt per project verschillen. Ga je akkoord met de geraamde kosten, dan kan de binnenhuisarchitect in Woudenberg meteen aan de slag met het bestellen van het materiaal en de onderdelen en de planning voor de verbouwing. Aangezien dit voor veel mensen een stressvolle periode zal zijn, is het doel van Set Interieur om alles jou zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wel houden we je uiteraard op de hoogte van de voortgang, zodat je weet waar we staan en wat je zoal kunt verwachten!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477