interieurontwerp Amerongen

Voel je thuis in je woning met ons interieurontwerp Amerongen

Je huis is de plek waar je elke dag wakker wordt en weer naar bed gaat. De plek waar je in het zonnetje een kop koffie drinkt, je favoriete series kijkt en met vrienden en familie afspreekt. Het is dan ook belangrijk dat je huis aanvoelt als een thuis – dat je je op je gemak voelt en blij bent met je interieur. Ben je uitgekeken op je huidige interieur, of heb je het gevoel dat je de mogelijkheden van je woning op dit moment niet optimaal benut? Set interieur is dé specialist op het gebied van interieurontwerp in Amerongen. Onze interieur architecten helpen je graag om van jouw huis een thuis te maken!

Een interieurontwerp Amerongen dat bij jou past

Bij het ontwikkelen van een interieurontwerp staan jouw wensen en behoeften centraal. Welke interieurstijlen trekken je aan? Minimalistisch, industrieel, of juist landelijk? Welk kleurenpalet past bij jou? Ook je leefstijl is van belang. Hoe ziet jouw dag eruit, en hoe kunnen we hier met ons interieurontwerp op inspelen? Op basis van jouw input en met behulp van hun jarenlange ervaring en vakkennis ontwikkelen onze interieur architecten Amerongen een interieurplan op maat.

Hoe gaat het ontwikkelen en uitvoeren van een interieurontwerp in zijn werk?

Een interieurontwerp Amerongen gaat veel verder dan het uitkiezen van behang en meubels – er wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar zichtlijnen en looproutes. Ook wordt er een elektraplan opgesteld en gaan we in gesprek met de aannemer en de installateurs. Je hoeft niet bang te zijn dat je er in het bouwproces alleen voor staat – onze interieur architecten Amerongen nemen regelmatig een kijkje en waken over het ontwerp en het budget. Na de bouwwerkzaamheden gaan we aan de slag met de eindstyling en komen we langs met een professionele fotograaf. Ons doel? Alle zorgen van jouw schouders nemen en jouw droomhuis realiseren!

Samen halen we het beste uit je woning

Of je nu hulp nodig hebt bij de inrichting van een nieuwbouwwoning, een arbeiderswoning of een interieur herenhuis – wij helpen je graag! Zie je een samenwerking met onze experts wel zitten? Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je meer weten over de kosten van een binnenhuisarchitect voor het ontwikkelen van een interieurontwerp Amerongen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via via 030 79 96 477 of via info@setinterieur.nl.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477