interieurontwerp Amersfoort

Maak van je huis een thuis met ons interieurontwerp Amersfoort

Verhuizen is natuurlijk hartstikke veel werk – maar ook erg leuk! Je krijgt namelijk de kans om je hele interieur om te gooien en al je spullen een nieuw plekje te geven. Waar komt de eettafel het beste tot zijn recht? En wat is de beste plek voor het zitgedeelte? Welke kleur muur past daar het beste bij? Het ontwerpen van een interieur is echter niet eenvoudig. Je moet namelijk niet alleen rekening houden met je interieursmaak, maar ook met praktische zaken, zoals looproutes en lichtplannen. Kun je wel wat hulp gebruiken? De interieur architecten van Set interieur ontwikkelen graag een interieurontwerp Amersfoort voor je.

Hoe ziet een samenwerking met onze interieur architecten eruit?

Lijkt het je leuk om met Set interieur samen te werken? In dat geval komen we eerst een keer langs. Zo kunnen we kennismaken met jou én je woning! We zorgen ervoor dat we een goed beeld krijgen van jouw woonwensen. Op basis van dit bezoek ontwikkelen we een interieurontwerp Amersfoort. Ga je akkoord met ons ontwerp? Dan gaan we aan de slag!

Een interieur ontwerp Amersfoort op maat

Er wordt vaak gedacht dat interieur architecten alleen kijken naar de stijl en smaak van de bewoner(s). Niets is echter minder waar! Hoewel jouw smaak natuurlijk ontzettend belangrijk is, kijken we ook naar jouw leefstijl en gewoonten. Hier bouwen we ons interieurontwerp Amersfoort omheen. Heb je bijvoorbeeld een uitgebreide collectie muziekinstrumenten? Dan geven we deze een mooi plekje in het interieurontwerp. Vind je het prettig om thuis te kunnen sporten? In dat geval reserveren we hier extra ruimte voor.

Onze interieur architecten helpen je graag

Heb je tijdens een interieur inspiratie sessie allerlei mooie afbeeldingen op je Pinterest account opgeslagen, maar weet je niet zeker hoe je dit moet toepassen in je eigen woning? Of heb je juist geen idee welke stijl het beste bij jou past? Onze interieur architecten Amersfoort helpen je graag. Op basis van jouw input ontwikkelen we een interieurontwerp Amersfoort dat bij jou past – of het nu gaat om het interieur van een nieuwbouwwoning of een landhuis interieur!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477