interieurontwerp Amsterdam

Een interieurontwerp Amsterdam dat bij je past

Een mooi interieur ontwerpen is niet eenvoudig. Dit gaat namelijk stukken verder dan het uitzoeken van mooie meubels en leuke kleuren voor op de muur – er moet tevens rekening gehouden worden met zaken als looproutes, zichtlijnen, lichtplannen… Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. De interieur architecten van SET interieur helpen je graag met het realiseren van je droomhuis. Voor een persoonlijk interieurontwerp Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres!

Van bohemian tot minimalistisch

Bij het ontwikkelen van ons interieurontwerp Amsterdam zijn jouw voorkeuren en wensen ons uitgangspunt. Zo kijken onze interieur architecten bijvoorbeeld naar jouw interieursmaak. Welke kleuren spreken je aan? Neutraal, of mag het wel wat gedurfder? Welke interieurstijlen spreken je aan? Hou je van een landelijke woonstijl, een industriële stijl of juist meer art deco? Op basis van jouw wensen werken we ons interieurontwerp Amsterdam uit.

Een interieurontwerp Amsterdam afgestemd op jouw leefstijl

Bij het maken van een interieurontwerp Amsterdam kijken onze interieur architecten echter niet alleen naar je interieurstijl – we kijken ook naar je gewoonten en leefstijl. Deze elementen spelen een belangrijke rol bij het ontwikkelen van een intuïtief en persoonlijk interieurontwerp. Hou je er bijvoorbeeld van om uitgebreid voor je vrienden of familie te koken? In dat geval nemen we een ruime keuken, grote eettafel en uitgebreid zitgedeelte mee in ons ontwerp. Ben je een echte boekenwurm? Dan creëren we een gezellig leeshoekje voor je. We nemen je gewoonten en leefstijl bijvoorbeeld ook mee bij het maken van een lichtplan en het opstellen van looproutes.

Onze interieur architecten staan voor je klaar

Van ontwerp tot bouwplan tot styling – ons team van interieur architecten staat voor je klaar! We zetten al onze creativiteit en ervaring in om van jouw huis een droomwoning te maken. Ben je op zoek naar een interieurontwerp Amsterdam en ben je benieuwd wat SET interieur voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag voor ons? We gaan graag met je in gesprek. Je kunt ons bereiken via 030 79 96 477 of via info@setinterieur.nl. Onze interieur architecten zijn actief door het hele land. Of je nu op zoek bent naar een interieurontwerp in Utrecht, een interieurontwerp in Eindhoven of een interieurontwerp in Hilversum – we helpen je graag!