interieurontwerp Baarn

Transformeer je woning met ons interieurontwerp Baarn

Het verzamelen van afbeeldingen in woonmagazines of op Pinterest is een goede eerste stap naar het ontwikkelen van een mooi interieur. De stijl van dit soort afbeeldingen overbrengen naar je eigen woning is echter niet eenvoudig – jouw huis heeft immers een andere plattegrond dan de woning op de foto’s. Ook moet je rekening houden met de lichtinval, elektravoorzieningen, looproutes en zichtlijnen. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Set interieur is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van interieurontwerpen. Ben je op zoek naar een interieurontwerp in Baarn? Lees dan snel verder.

Een interieurontwerp Baarn dat bij jou én je woning past

Jij bent degene die elke dag in je woning wakker wordt en er weer naar bed gaat. Bij het ontwikkelen van een interieurontwerp staan jouw wensen dan ook centraal. Welke interieurstijlen vind jij mooi? Welke kleuren zou jij graag in je huis terug willen zien? We kijken echter niet alleen naar je interieursmaak, maar ook naar je leefstijl en gewoonten. Zou je graag een ruimte willen om je hobby(‘s) te beoefenen? Of heb je misschien opbergruimte nodig voor die mooie collectie LP’s? Ook de architectuur van je woning speelt een grote rol. Wat maakt jouw woning uniek? Zijn er architectonische elementen die je graag zou willen belichten? Samen gaan we op zoek naar de beste manieren om deze elementen in de spotlight te zetten.

Zin in een brainstormsessie?

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een interieurontwerp in Baarn – Set interieur is door het hele land actief. Of je nu op zoek bent naar een interieurontwerp in Amsterdam of een interieurontwerp in Laren – wij helpen je graag om je huis een metamorfose te geven! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je een vraag voor onze interieur architecten in Baarn? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 030 79 96 477 of via info@setinterieur.nl.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477