interieurontwerp Doorn

Til je huis naar een hoger niveau met ons interieurontwerp Doorn

Heb je eindelijk je droomwoning gescoord? Tijd om je huis helemaal naar jouw smaak in te richten! Na een uitgebreide interieur inspiratie sessie op Pinterest en Instagram barst je van de ideeën. Een gezellige ruime keuken waar je heerlijk uitgebreid kunt koken, een slaapkamer vol warme kleuren en knusse texturen, een badkamer vol mooie tegeltjes… Kon dat ook maar in jouw huis! Goed nieuws – dat kan! Een mooi interieur ontwerpen is echter niet eenvoudig. Niet alleen moet je het juiste meubilair bij elkaar zoeken en een mooi kleurenpalet samenstellen, ook is het belangrijk om te kijken naar verlichting, looproutes en zichtlijnen. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? De interieur architecten van Set interieur helpen je graag om van je huis een thuis te maken! Bij ons ontvang je een interieurontwerp Doorn op maat.

Haal alles uit je woning

Onze interieur architecten uit Doorn nemen je woning én jouw persoonlijke stijl uitgebreid onder de loep. Op basis van jouw input ontwikkelen we een interieurontwerp op maat. Hierbij kijken we niet alleen naar jouw interieursmaak, maar ook naar jouw leefstijl en gewoonten. Ook zorgen we ervoor dat jouw dat de architectonische elementen van je woning zo goed mogelijk tot hun recht komen. Onze interieur architecten Doorn zetten hun jarenlange ervaring, vakkennis en creativiteit in om de mogelijkheden van je woning optimaal te benutten.

We vertellen je graag meer

Kan jouw interieur wel een metamorfose gebruiken, en ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je een vraag over de kosten van een binnenhuisarchitect voor een interieurontwerp in Doorn? We voorzien je graag van extra informatie! Neem gerust contact met ons op via 030 79 96 477, of stuur ons een berichtje via info@setinterieur.nl. Het lijkt ons leuk om kennis te maken!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477