interieurontwerp Eindhoven

Interieurontwerp in Eindhoven op maat

In woonmagazines en op het internet kom je heel wat mooie interieurs tegen – kleurrijke banken vol kussens, betoverende schilderijen, gestroomlijnde, minimalistische badkamers… Het is echter niet eenvoudig om dit soort interieurstijlen in je eigen huis te implementeren. Welke kleur bank staat het beste in jouw woonkamer? En wat voor kleur muur hoort daarbij? Hoe maak je dat ene donkere hoekje gezellig? De interieur architecten van SET interieurs helpen je graag. Wij creëren een interieurontwerp voor je dat niet alleen bij jouw woonwensen past, maar ook bij de architectuur van jouw woning.

Wij maken van je huis een thuis

De interieur architecten van SET interieur tillen het interieur van je woning naar een hoger niveau. Ons doel? Het ontwerpen van een interieur dat naadloos aansluit bij jouw smaak, woonwensen en gewoonten. Jouw input is dan ook ons vertrekpunt! Van looproutes tot zichtlijnen – overal wordt aan gedacht. Met onze aandacht voor details zorgen we ervoor dat we de mogelijkheden van jouw huis optimaal benutten.

Betrokkenheid van plan tot oplevering

Onze interieur architecten in Eindhoven gaan als volgt te werk.

  • Interieurontwerp. Allereerst komen we bij je langs om kennis te maken met jou én je huis! We gaan samen om de tafel zitten en bespreken jouw smaak en leefstijl. Ook zorgen we ervoor dat we een goed beeld krijgen van jouw woning. Op basis van deze kennismaking creëren we een interieurontwerp.
  • Technische uitwerking. Geef je ons ontwerp groen licht? Dan gaan we dit ontwerp technisch uitwerken. We maken een plan voor de aannemer en de installateurs, en we vragen de benodigde bouwkundige offertes aan. Als jij akkoord bent met deze offertes, plaatsen we de bestellingen.
  • Bouwbegeleiding. Tijdens de bouw houden we een oogje in het zeil om er zeker van te zijn dat het ontwerp correct wordt uitgevoerd. Ook houden we de planning en het budget in de gaten.
  • Eindstyling. In deze fase werken we ons meubel-, accessoire- en kunstplan uit en zetten we alle puntjes op de i. Als alles op zijn plek staat en jij helemaal tevreden bent, komen we langs met een fotograaf om je nieuwe interieur vast te leggen.

Zin een brainstormsessie?

Ben je op zoek naar een interieur architect in Eindhoven? Bij SET interieur ben je aan het juiste adres. Onze interieur architecten creëren graag een interieurontwerp voor je op basis van jouw smaak, woonwensen en levensstijl. Zo transformeren we je woning tot een droomhuis! Je kunt bij ons ook terecht voor interieurontwerpen in de rest van het land, zoals een interieurontwerp in Utrecht of een interieurontwerp in Amsterdam. Ben je nieuwsgierig wat SET interieur voor jou kan betekenen? Je kunt ons bereiken via 030 79 96 477 of info@setinterieur.nl. We staan altijd open voor een brainstormsessie!