interieurontwerp Rotterdam

Haal het beste uit je huis met ons interieurontwerp Rotterdam

Heb je een Pinterest bord vol met prachtige interieurfoto’s, maar heb je geen idee hoe je dezelfde look in je eigen huis kunt creëren? Het ontwikkelen van een mooi interieur is best een uitdaging. Met het kopen van mooie meubels, woonaccessoires en verfkleuren ben je er namelijk nog niet: het is ook belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld looproutes, zichtlijnen en lichtplannen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. De interieur architecten van Set interieur helpen je graag! Ben je op zoek naar een interieurontwerp in of nabij Rotterdam? In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres.

Betrokken van ontwerp tot eindstyling

Er wordt vaak gedacht dat binnenhuisarchitecten alleen helpen bij het uitkiezen van zaken als meubels, accessoires, muurverf en behang. Niets is echter minder waar! Onze interieur architecten in Rotterdam helpen je bij alles wat bij het ontwerpen van een interieur komt kijken. We staan je bij in het gehele proces – van tekentafel tot eindresultaat! Op basis van jouw input ontwikkelen we een interieurontwerp Rotterdam. Daar hoort ook een elektra-, materiaal- en kleurplan bij. Ook voorzien we je van plattegronden, aanzichten en een moodboard. Geef je ons ontwerp groen licht? In dat geval gaan we in gesprek met de aannemer, vragen we de benodigde offertes aan en plaatsen we bestellingen. Ook tijdens het bouwproces houden we een oogje in het zeil – zo weten we zeker dat alles volgens plan verloopt! Na het voltooien van het bouwproces werken we ons meubel-, accessoire- en kunstplan uit en zetten we de puntjes op de i.

Een interieurontwerp Rotterdam op maat

Bij het ontwikkelen van een interieurontwerp Rotterdam vormt jouw input ons uitgangspunt. We kijken niet alleen naar jouw smaak op het gebied van interieur, maar bijvoorbeeld ook naar je gewoonten en leefstijl. Wat doe je zoal in je vrije tijd? Wat zoek jij in een woning? Ook zorgen we ervoor dat de architectonische elementen van jouw woning goed tot zijn recht komen. Of het nu om een inrichting van een herenhuis gaat, het interieur van een nieuwbouwwoning of een landhuis interieur – wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droomhuis!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477