Interieurontwerp Utrecht

Interieurontwerp in Utrecht: stijlvol en persoonlijk

Je hebt, geluksvogel die je bent, net je droomhuis weten te bemachtigen. Je bent helemaal verliefd op de architectuur – de prachtige grote ramen, de hoge plafonds… En dan heb je ook nog eens een fijne tuin! Over het interieur ben je echter wat minder te spreken – het behang is verouderd, en ook de achtergebleven meubels zijn niet jouw smaak. Herkenbaar? De interieur architecten van SET interieur zorgen ervoor dat jouw interieur naadloos bij die mooie architectuur aansluit. Ben je op zoek naar interieurontwerp in Utrecht? Lees dan snel verder.

Een interieurontwerp op maat

De interieur architecten van SET interieur hebben één doel: een interieur ontwerpen waar jij je elke dag in thuis voelt. Jouw input vormt hierbij het vertrekpunt. Zo kijken we bijvoorbeeld naar jouw smaak op het gebied van interieur. Hou je van neutrale, natuurlijke tinten, of mag jouw interieur best wel een beetje opvallen? Welke interieurstijlen spreken jouw aan? Het gaat echter veel verder dan dat: ook jouw woonwensen en leefstijl zijn van belang. Hou je ervan om uitgebreid te koken, of breng je de avond liever met een paar vrienden op de bank door? Onze interieur architecten creëren een interieurontwerp Utrecht dat bij jou past – of het nu om een jaren ’30 woning of een grachtenpand interieur gaat!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kan jouw interieur wel een metamorfose gebruiken, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? De interieur architecten van SET interieur helpen je om van je huis een thuis te maken. Ons team is actief door het hele land. Je kunt bij onze interieur architecten dus niet alleen terecht voor een interieurontwerp in Utrecht, maar bijvoorbeeld ook voor een interieurontwerp in Eindhoven of een interieurontwerp in Amersfoort. Zie je een samenwerking wel zitten? Neem dan gerust contact met ons op via 030 79 96 477 of info@setinterieur.nl.