Interieurontwerp Woerden

Wat een binnenhuisarchitect in Woerden voor je kan betekenen!

De binnenhuisarchitect in Woerden zet conceptuele interieurideeën om naar werkelijkheid. Set Interieur begeleidt dus de route van een conceptueel droominterieur naar haalbare, concrete plannen. Het werk van de interieurarchitect in Woerden begint daarom altijd met persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw wensen, eisen en persoonlijke smaak. Deze vormen een uitgangspunt voor ons eerste interieurontwerp in Woerden. Daar kun jij vervolgens je feedback op geven, waarna we verder gaan met het concretiseren van jouw droominterieur. Dankzij onze 3D visualisatie wordt het meteen een stuk duidelijker hoe jouw toekomstige interieur eruit komt te zien!

Interieurontwerp in Woerden met technische uitwerking

Ons interieuradvies in Woerden gaat veel verder dan alleen een moodboard en een 3D visualisatie van onze plannen creëren. Set Interieur werkt het interieurontwerp in Woerden namelijk ook technisch uit door een uitgebreid elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs te maken. Daarna vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk deel, het meubilair, de verlichting, de muurbekleding en de raambekleding. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in de kostenraming en wordt jouw vraag wat kost een binnenhuisarchitect” ook beantwoord. Als je akkoord gaat met het kostenplaatje, dan regelt Set Interieur de bestellingen en zorgen we ervoor dat er een concrete planning komt voor de levering en verbouwing om het interieur design in Woerden werkelijkheid te laten worden.

Begeleiding bij de bouw in Woerden

Ook tijdens de bouw is de interieurarchitect in Woerden aanwezig om er zeker van te zijn dat het ontwerp precies wordt uitgevoerd zoals wij hem ontworpen hebben. We letten dan ook op dat de kleinste details correct overgenomen worden. Daarnaast overlegt de binnenhuisarchitect in Woerden met de uitvoerders en leveranciers voor duidelijke afspraken over de levering van materiaal en de planning van de verbouwing. Wij werken nauw samen met onze partners in de bouw en de leveranciers van materiaal en houden jou in tussentijd op de hoogte van de voortgang. Zo wordt een verbouwing niet stressvol, maar juist een leuk avontuur. We zijn trouwens niet alleen in de regio Woerden actief, maar ook in de rest van Nederland. Dus als je nog op zoek bent naar een interieurarchitect in Eindhoven, Harderwijk of Breukelen bijvoorbeeld, kun je ook zeker bij Set Interieur terecht!

Jouw interieur kan zo in een interieurmagazine!

De laatste fase van het interieuradvies in Woerden is de eindstyling. Hier zorgen we ervoor dat het meubilair, woonaccessoires en kunstobjecten op de juiste plek komen. Om het mooie eindresultaat vast te leggen, komen we ook langs met een interieurfotograaf om alle puntjes op de i te zetten. Op de foto’s wordt het meteen duidelijk dat alle details uit het interieurontwerp van Woerden goed zijn uitgedacht en uitgewerkt!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477