interieurontwerp Zeist

Interieurontwerp Zeist: dé manier om je woning te transformeren

Ben je je huidige interieur helemaal zat? Rondkijken op Pinterest of Instagram voor interieur inspiratie is een goede eerste stap – op deze apps zijn tal van mooie meubels en interieurs te vinden. Deze afbeeldingen vertalen naar je eigen woning is echter niet eenvoudig. Op deze foto’s zie je meestal immers maar één hoekje van een kamer. Ook heeft jouw woning waarschijnlijk een andere plattegrond dan de huizen op de foto’s. Wil je je huis een metamorfose geven, maar kom je niet verder dan dit soort home inspiratie foto’s? De interieur architecten van Set interieur ontwikkelen graag een interieurontwerp Zeist voor je. Samen toveren we je woning om tot een droomhuis!

Jouw woonwensen staan centraal

Wat is er nu fijner dan na een lange werkdag thuis te komen in een gezellig huis waar je je helemaal op je gemak voelt? Een interieur dat goed bij je past is hier een belangrijk onderdeel van. Bij het ontwikkelen van een interieurontwerp Zeist kijken we dan ook goed naar jouw persoonlijke stijl. Ook zorgen we ervoor dat we een duidelijk beeld krijgen van wat jij zoekt in een woning. Heb je ruimte nodig om een bepaalde hobby te beoefenen? Vind je het belangrijk om veel mensen te kunnen uitnodigen? Op basis van jouw input creëren we een interieurontwerp Zeist dat bij je past.

Oog voor architectuur

We zorgen er niet alleen voor dat het interieurontwerp Zeist bij jou past, maar ook dat het interieurontwerp aansluit bij de architectuur van je woning. Samen gaan we op zoek naar de architectonische elementen die jouw woning bijzonder maken, en ontwerpen we een design waarbij deze elementen het beste tot hun recht komen. Zo zorgen we ervoor dat de binnenkant van je woning er net zo mooi uit komt te zien als de buitenkant.

Wil je meer weten?

Zie je een samenwerking met onze interieur architecten in Zeist wel zitten? Of heb je een vraag over (de kosten van) het inhuren van een interieur architect? We voorzien je graag van extra informatie! Bel ons gerust een keer op via 030 79 96 477 of stuur ons een berichtje via info@setinterieur.nl. We horen graag van je!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477