Interieurontwerper

Wat een interieurontwerper voor je kan betekenen!

Een huis laten inrichten door een interieurontwerper vinden sommige mensen best lastig. Je wilt het natuurlijk in één keer goed doen, want een verbouwing kost veel geld en moeite. Aan de ene kant wil je daar natuurlijk hulp bij hebben, maar aan de andere kant heb je zelf ook een bepaald beeld van hoe het huis eruit moet komen te zien. Daarom is communicatie met de ontwerpers van je interieur erg belangrijk. Voor Set interieur is deze interactie ook zeker cruciaal. Door jaren ervaring en talloze projecten op onze naam, kunnen we inmiddels met trots zeggen dat we goed aanvoelen wat jij als klant voor ogen hebt. De aanpak van onze interieurontwerpers is altijd persoonlijk en we zien iedere klant als een unieke kans om weer iets moois neer te zetten.

De meerwaarde van Set interieur

De interieurontwerper van Set interieur neemt jou zoveel mogelijk zorg uit handen. Dit betekent dat de interieurontwerper dus niet alleen aan de tekentafel zit en software voor 3D-rendering en architectuurvisualisaties uitwerkt, maar ook tijdens het bouw- en installatieprocesfase regelmatig aanwezig is. We zorgen voor een realistische en efficiënte bouwplanning en het bijeenbrengen en coördineren van betrouwbare partijen die jouw droominterieur werkelijkheid laten worden. Set interieur is werkzaam in heel Nederland en inmiddels hebben wij een groot netwerk waar aannemers, installateurs en materiële aanbieders deel uit maken. Het maakt dus niet uit of je een interieurarchitect in Utrecht, Alphen aan den Rijn of Eindhoven bijvoorbeeld zoekt. Set interieur maakt duidelijke afspraken en fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle betrokken partijen die werken aan jouw interieur. Ook zorgen we ervoor dat de juiste vergunningen bij de gemeente worden aangevraagd, mocht dit nodig zijn. Je spreekt met Set interieur ook met elkaar af hoe vaak je tussendoor op de hoogte gehouden wilt worden van de belangrijkste zaken. Je gaat dus zorgeloos een verbouwing in en je hoeft aan het einde alleen maar te genieten van een prachtig nieuw interieur, tot in de puntjes verzorgd door Set interieur!

Ieder interieur is een nieuw canvas vol mogelijkheden

Bij Set interieur is geen enkel project hetzelfde. Onze interieurontwerpers zien iedere klant als een uniek individu met een eigen smaak. Daarom starten we altijd met een bezoek op locatie. De interieurarchitect komt dus persoonlijk bij jou langs om de ruimte te bekijken en te vragen naar jouw levensstijl en wensen. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste interieurontwerpen gemaakt. Hier kun je je terugkoppeling op geven, zodat we de designs nog verder kunnen verfijnen. Om het geheel visueel te maken, gebruiken we ook 3D-modellering. Dit maakt onze tweedimensionale tekeningen meer inzichtelijk. Dit maakt onze tweedimensionale tekeningen meer inzichtelijk. We geven adviezen over zaken zoals de raam- en wandbekleding en de vloersoorten. Daarnaast denken we natuurlijk ook na over onder andere het vloer-, licht-, kleur-, vlekken- en materiaalplan en zorgen we ervoor dat het interieurontwerp 100% aansluit op jouw persoonlijke stijl. De interieurdesigners van Set interieur zijn perfectionistisch en kleine finesses ontgaan ons zeker niet, dus over elk hoekje van de ruimte is nagedacht!

Interieurtrends volgen of toch liever een klassiek interieur?

Als interieurontwerper zit Set interieur natuurlijk boven op de laatste trends, maar tegelijkertijd kunnen we ook een tijdloos landhuis interieur ontwerpen. Wat het beste bij jou past, is een kwestie van persoonlijke smaak. Daarom kom je bij het interieurdesign van Set interieur veel maatwerk tegen, want iedereen vindt weer iets anders mooi. Als je al een duidelijk idee hebt van hoe jouw droominterieur eruit moet komen te zien, dan wil de interieurontwerper daar graag alles over horen. Heb je echter geen idee wat de laatste interieurtrends zijn en weet je ook niet of je voor een klassieke of juist moderne look moet gaan? Ook dan kan de interieur designer jou helpen om je wensen te implementeren. Neem dus vrijblijvend contact op met Set interieur als je nog een beetje zoekende bent en meer inspiratie wilt!

Niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijven

Naast interieurontwerpers voor woningen biedt Set interieur ook een zwembadarchitect. Heb je dus bijvoorbeeld nog ruimte over in je huis en wil je een privézwembad, dan kun je contact met ons opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Verder biedt Set interieur ook kantoor architecten om bedrijfsruimtes te ontwerpen. Duurzaamheid is bijvoorbeeld steeds belangrijker aan het worden in de bedrijfsvoering. Als je het interieur van jouw kantoor ook wilt verduurzamen en je wilt daar professioneel advies over hebben, dan kun je onze duurzame interieurontwerpers van Set interieur inschakelen. We kunnen dan bijvoorbeeld kijken naar het materiaalgebruik, maar ook naar het design zelf. Een tijdloos interieur bij bedrijven met neutrale kleuren is vaak duurzamer dan een trendy kantoor met felle kleurtjes.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477