Kantoor architect

Set interieur helpt je bij het interieurontwerp voor kantoor!

Een interieurontwerp van het kantoor moet goed bij de organisatie passen. Het interieur van een kantoor zegt namelijk veel over de uitstraling en de waarden van de organisatie die er zit. Voor het inrichten van een kantoorpand een architect inhuren is dus zeker geen overbodige luxe als je graag een bepaalde sfeer wilt uitstralen. Dit is zeker belangrijk als je regelmatig klanten op bezoek hebt. Daarnaast komt bij een interieurontwerp voor een kantoor veel meer kijken dan alleen het meubilair op de goede plaats zetten. De interieur designer moet namelijk ook nadenken over bijvoorbeeld welk personeel in welke ruimte aan de slag gaat en welke werkzaamheden er worden verricht. Ook wil je natuurlijk een beetje met de laatste trends mee en bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken bij het interieur advies op kantoor incorporeren. Kortom, een creatieve en uitdagende klus waar de kantoor architect van Set interieur je graag bij helpt!

De kantoor architect zorgt voor een individuele benadering

Ieder kantoorpand is voor de architect van Set interieur een uniek project. Onze individuele benadering start daarom altijd met een bezoek aan jouw kantoor. We gaan met jou in gesprek om jouw bedrijf en het kantoorpand beter te leren kennen. De behoeften van jouw bedrijf en de werknemers worden in kaart gebracht, want we willen dat het interieur advies voor het kantoor volledig aansluit op de organisatie, de doelstellingen en natuurlijk de kantoorruimte zelf. Na een persoonlijk bezoek start onze architect het kantoor te ontwerpen aan de tekentafel. Ook maken we gebruik van onze geavanceerde software voor 3D-rendering en architectuurvisualisatie. Daarnaast bedenkt Set interieur natuurlijk ook plannen voor de routing, zichtlijnen, wandafwerking en de verlichting van het kantoor. Ben je tevreden over de software voor 3D-rendering en architectuurvisualisatie en de bijbehorende plannen voor het interieur advies voor kantoor? Dan kunnen we starten met de realisatie om jouw droomkantoor werkelijkheid te laten worden!

Set interieur is coördinator en centraal aanspreekpunt

De (ver)bouw(ing) van het kantoorinterieur moet efficiënt gebeuren. Om jouw organisatie of bedrijf zo min mogelijk te belasten, treedt de interieurarchitect voor de kantoorinrichting ook op als coördinator en centraal aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Set interieur biedt dan ook deze complete service aan, met als doel om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. We zorgen dus zelf voor de bouwplanning, de bestellingen van het benodigde materiaal en de contacten met de aannemers en de installateurs. Ook vragen we (indien nodig) vergunningen aan bij de gemeente. We spreken met jou af hoe vaak je updates van ons wilt ontvangen over de stand van zaken. Kan jouw bedrijf of organisatie ook een (her)inrichting gebruiken? Neem dan direct contact op met de kantoor architect van Set interieur om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast biedt Set interieur trouwens ook interieuradvies voor woningen. Set interieur biedt daarom ook interieurontwerpers voor een villa interieur of landhuis interieur!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477