Knusse slaapverdieping met tijdloos interieur

Een roestbruin blok vormt de spil van de slaapverdieping
schuifwand
slaapverdieping
tijdloos interieur
vrijstaand bad
wastafelmeubel
Laat je inspireren

Volg ons op socials

Tijdloos interieur
Het ontwerp voor deze slaapverdieping speelt slim in op de bestaande situatie en vormt een uniek maar tijdloos interieur.

Roestbruin blok
Een roestbruin blok vormt de spil van de slaapverdieping. Het blok zorgt voor een intieme doorgang van de overloop naar de slaapkamer. In het blok zijn nissen verwerkt, die dienen als opbergruimte voor voorwerpen die in het zicht mogen staan.

 

ingang slaapverdieping

 

Schuifwand
In de oude situatie was de overloop gescheiden van de rest van de slaapverdieping, door middel van een smalle deur. In de nieuwe situatie is een brede schuifwand geplaatst, zodat de overloop in zijn geheel bij de slaapkamer kan worden betrokken.

 

slaapverdieping met schuifwand

 

Daglicht en uitzicht
Bovendien valt er nu veel meer daglicht in de slaapkamer en heb je vanaf het bed een mooi uitzicht naar buiten. ’s Nachts kan de schuifwand worden dichtgeschoven, zodat de slaapkamer wordt verduisterd.

 

slaapverdieping met tijdloos interieur

 

Patio
De slaapverdieping grenst aan een patio. In het nieuwe ontwerp is de wand tussen het bed en de patio dichtgemaakt, om rondom het bed een rustige en intieme omgeving te creëren.

 

schetsplattegrond slaapverdieping met slaapkamer en badkamer

slaapkamer en badkamer naast de patio

 

Vrijstaand bad
Het badkamergebied grenst aan de patio. Het vrijstaande bad is asymmetrisch voor het wastafelmeubel geplaatst. Het wastafelmeubel biedt plek voor de inbouw badkraan en tegelijkertijd beschutting wanneer je in bad ligt. Vanuit het bad heb je door de glazen wand uitzicht op de patio.

 

vrijstaand bad en wastafelmeubel naast de patio

 

Wastafelmeubel
Het wastafelmeubel bestaat uit een blok met wastafels erin. Daarboven hangt een spiegel vanaf het plafond.  Door de open ruimte tussen het wastafelmeubel en de spiegel behoudt het badkamerdomein contact met het voorste deel van de ruimte, waar het bed staat.

 

slaapverdieping grenzend aan de patio

 

Ronding in het dak
De woning heeft een ronding in het dak. Deze ronding is terug te zien in het plafond van de slaapverdieping. Drie vlakken (het roestbruine blok, het zwevende element boven de wastafel en de wand tussen het bed en de patio) accentueren deze ronding. Deze drie vlakken creëren bovendien meer diepte en intimiteit in de voorheen lege ruimte.

 

 

 

 

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

Gerelateerde berichten
Contactformulier 030 - 79 96 477