landhuis interieur

Een landgoed interieur op basis van jouw woonwensen

Als je aan een landhuis denkt, denk je vooral aan één ding: zeeën van ruimte. Dit biedt veel mogelijkheden op het gebied van interieur. Denk bijvoorbeeld aan een ruime, luxe keuken, een uitgebreide zithoek voor het ontvangen van vrienden of familie of een speciaal plekje voor het uitvoeren van je favoriete hobby. De mogelijkheden zijn eindeloos! Weet je niet zeker hoe je deze mogelijkheden het beste kunt benutten? In dat geval ben je bij Set interieur aan het juiste adres. Onze interieur architecten weten als geen ander hoe je een stijlvol en persoonlijk landhuis interieur ontwerpt.

Een landhuis architect die naar je luistert

Jij bent natuurlijk degene die de meeste tijd in je huis doorbrengt. Het is dan ook belangrijk dat het interieur goed bij jouw persoonlijke stijl past. Dit vormt dan ook het uitgangspunt van ons landhuis interieur ontwerp. Samen gaan we op zoek naar stijlen, kleuren en meubels die goed bij je passen en die je lang mooi zal blijven vinden. Heb je al wat interieur inspiratie opgedaan in woonmagazines of op websites als Pinterest? We kijken graag met je mee. Dit soort home inspiratie afbeeldingen geven ons een goed beeld van je stijl.

Onze werkwijze

Er wordt wel eens gedacht dat binnenhuisarchitecten enkel helpen met het uitkiezen van meubels of verfkleuren. Bij Set interieur ligt dat anders. Onze interieur architecten staan je het gehele proces bij – van tekentafel tot eindresultaat. We gaan als volgt te werk.

  • We komen allereerst een keer bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we jou én je woning beter leren kennen! Samen bespreken we je woonwensen en zorgen we ervoor dat we een goed beeld krijgen van je persoonlijke stijl. Ook nemen we je woning natuurlijk uitgebreid onder de loep. Op basis van deze input gaan we aan de slag met het ontwerpen van een bijpassend landgoed interieur.
  • De volgende keer dat we je zien, presenteren we ons design voor het landhuis interieur. We laten je plattegronden, tekeningen en een moodboard zien. Op basis van jouw feedback brengen we aanpassingen aan en verfijnen we het ontwerp. We gaan hier net zo lang mee door tot je ons groen licht geeft.
  • Ben je tevreden met het ontwerp? Dan gaan we aan de slag met de technische uitwerking van het design en vragen we de benodigde offertes aan. Ook maken we een planning voor de verbouwing en de levering van alle materialen. Indien nodig vragen we in deze fase een vergunning aan bij de gemeente.
  • Tijdens de verbouwing komen we regelmatig langs om een oogje in het zeil te houden. We zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat de planning gevolgd wordt. Daarnaast waken we over het budget – ook niet onbelangrijk!
  • Als de verbouwwerkzaamheden voltooid zijn, werken we ons meubel-, accessoire- en kunstplan uit. We zorgen ervoor dat alles op zijn plek komt te staan en zetten de puntjes op de i.

Maak kennis met onze landhuis architecten

Ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect die je kan helpen met het ontwerpen van een mooi landhuis interieur? De experts van Set interieur staan voor je klaar. Je kunt ook bij ons terecht voor het ontwerpen van andere soorten interieurs – van grachtenpanden tot moderne villa’s. Lijkt het je leuk om eens met onze interieur architecten te brainstormen? Of heb je een vraag over onze diensten? Wees niet bang om contact met ons op te nemen. Je kunt ons team bereiken via 030 79 96 477 of info@setinterieur.nl. We horen graag van je!

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477