Luxe interieur met ronde vormen en veel kunst

De bewoners van dit bijzondere pand wilden graag meer lucht en licht in huis. Er moest een nieuwe indeling komen, zodat de ruimtes beter benut worden. Daarnaast wilden zij het interieur beter laten aansluiten bij de rest van het huis.

Kunst en souvenirs
De kunst, beelden en souvenirs die de bewoners hebben meegenomen van hun vele reizen, vormen een belangrijke inspiratie voor het interieur. De vele kunstobjecten hebben een prominente plek gekregen.

Persoonlijk interieur
Zo krijgen deze stukken de aandacht die ze verdienen en vormen ze de basis voor een persoonlijk interieur, dat veel zegt over het leven en de ervaringen van de bewoners.

Vloeiende en organische vormen
De vormentaal van het interieur is vloeiend en organisch. Dit sluit mooi aan bij de glooiing in de balustrade van de vide. Zo worden architectuur en interieur met elkaar verbonden en ontstaat een harmonieus geheel.

Natuurlijke kleuren en materialen
In het interieur zijn veel natuurlijke materialen gebruikt, in een combinatie van ruwe en tactiele texturen. Ook het kleurenpalet is aards. Dit past goed bij de natuurrijke omgeving. Door de grote ramen en het brede uitzicht zijn binnen en buiten sterk met elkaar verbonden.

Locatie:
Opgeleverd:
Programma:
Opdrachtgever:
Bilthoven
2019
Wonen
Particulier

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

“Veel souvenirs en kunstobjecten zorgen voor een persoonlijk interieur"
“De vloeiende en ronde vormen in het interieur sluiten mooi aan bij de glooiende balustrade van de vide."

Gerelateerde projecten

Transformatie van kantoor naar woonhuis

Landhuis met stijlvol interieur

Klassieke villa met glazen vloer

Contactformulier 030 - 79 96 477